Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
KEGM’ne 30 Deniz Trafik Operatörü alınacak
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinde, işçi statüsünde, Deniz Trafik Operatörü olarak görevlendirilmek üzere 30 personel alınacak.

Türkiye İş Kurumu internet sitesi kamu açık iş ilanları kısmında dün yayınlanan ilana son başvuru tarihi 28.12.2016 tarihinde olacak.

Alımlar 27314 sayılı resmi gazetede yayınlanan kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik dahilinde yapılacak.

Yönetmelik gereği durumu uygun adaylar başvurularını Türkıye iş kurumunun hizmet merkezlerine (iş ve meslek danışmanınıza) şahsen ya da Türkıye iş kurumu internet sitesine elektronik ortamda yapabilecekler.

30 kişilik kadro için gerekli şartlar

MESLEK ÜNVANI: Deniz Trafik Operatörü (Aday)
ADEDİ: 30
TAHSİLİ: Denizcilik alanında lisans düzeyinde eğitim veren yükseköğretim kurumlarından birinden mezun olmak.

AÇIKLAMA:

Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanılarak yapılacaktır) sonucunda işe yerleştirilmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.

ARANILAN NİTELİKLER VE ŞARTLAR:

1) Genel Müdürlüğümüze bağlı İstanbul ve Çanakkale Gemi Trafik Hizmetleri Operasyon Amirliği bünyesinde ihtiyaç duyulan sayıda aşağıda belirtilen nitelik ve şartlarda istihdam yapılacaktır.
Adaylarda aranan şartlar;
a) Geçerliliği devam eden uzakyol kaptanı yeterlilik belgesine sahip olmak.
b) Uzakyol kaptanı olarak en az bir yıl deniz hizmeti tecrübesine sahip olmak.
c) Kuruluşça yapılacak olan mülakat sınavına kadar, KPDS (Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı), ÜDS (Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı) ve YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı) sınavlarının en az birisinden en az 60 veya TOEFL (Test of English As a Foreign Language)’dan en az 72 (iBT) veya GASM tarafından düzenlenen Denizcilik İngilizcesi sınavından en az 75 almak.
d) Mesleği ile ilgili masrafları kuruluşça karşılanacak yurt içi ve yurt dışı eğitimlere katılacağına, süresi kuruluşça belirlenen asgari 2 yıl çalışma süresine uyacağına, asgari çalışma süresine uymadan istifa, cezai nedenle iş akdi fesh nedenleriyle kuruluştan ayrılması durumunda eğitim masraflarının kanuni faizi ile kendisinden tahsil edileceğine dair “Taahhütname” ve/veya “Yurt Dışına Gönderilen Kamu Personeli ve Yurt İçinde Eğitime Tabi Tutulacak Personeline Mahsus Yüklenme Senedi ve Muteber İmzalı Kefalet Senedini” noter huzurunda imzalamak.
e) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekliye ayrılmış olmamak.
2) Bu kapsamda işe alınacak aday, Deniz Trafik Operatörü adayı olarak işe başlatılır.
3) Deniz Trafik Operatörü adayı olarak göreve başlatılacak personelden, Gemi Trafik Hizmetleri Sistemlerinin Kurulmasına ve İşletilmesine İlişkin Yönetmelik uyarınca belirlenmiş olan görev başı eğitimini, görev alacağı hizmet bölgesindeki gemi trafik hizmetlerinde başarıyla bitiremeyenlerin iş sözleşmeleri 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca fesih olunur.


www.gemipersoneli.com



Eklenme tarihi: 20.12.2016




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 SVR Maritime Corp
 LCM ROTA Denizcil..
 GLOBUS Uluslarara..
 MARTRANS
 ADECCO Hizmet ve ..
 EREĞLİ Denizcilik..
 GN GROUP
 SANCAK Den. Nak. ..
 HDR Denizcilik
 BOCA Denizcilik v..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim