Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
‘Boat Show’ başlıyor
Tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show, 11-19 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak.

Binin üzerinde motor yat, süper yat, mega yat ve yelkenli ile deniz malzemeleri üreten markanın katılacağı fuarda, amatör ve profesyonel denizciler bir araya gelecek. Ünlü komedyen Ata Demirer de ‘Olanlar Oldu’ adlı son filmiyle denizciliğe yaptığı katkı nedeniyle özel ödül alacak.



3 milyon euro fiyat

CNR Avrasya Boat Show’a bu yıl, Princess, Sealine, Hanse, Azimut, Moody, Prestige, Sanlorenzo, Dufour, Jeanneau, Azuree, Sunseeker gibi dünya markalarının iddialı motor yat ve yelkenlileri katılıyor. Tekne fiyatlarının 4 bin liradan başladığı ve 3 milyon euro’ya kadar çıkacağı düşünülüyor. 300’ün üzerinde süper yat, mega yat, katamaran, yelkenlinin yanı sıra amatör denizciler için uygun teknelerin de sergileneceği fuar 85 bin metrekare kapalı alanda gerçekleşecek.

Amatör balıkçılık malzemeleri, deniz tekstil ürünleri, dalgıç malzemeleri, şişme bot, jet ski gibi denizcilik sektörüne ait tüm aksesuar ve ekipmanların da yer alacağı fuar, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde organize edilecek. Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) ve Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) üyesi olan CNR Avrasya Boat Show Fuarı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile KOSGEB ve İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından da destekleniyor.

İşte fuarın yıldızları

Fuarda sergilenecek bazı yatlar şöyle:

- İngiliz tersane Princess Yachts’ın Flybridge serisinin en gözde yatlarından olan Princess 82, 25.5 metrelik uzunluğuyla CNR Avrasya Boat Show’un en büyük teknesi olacak. Dış yaşam mahallerindeki geniş alanlar ve iç mekanlarının modernliği, beyaz gövdesiyle Princess 82 yaklaşık 3 milyon euro.

- Numarine 78 Fly Evolution, 8 misafir, 3 mürettebat konaklama kapasitesine sahip. CNR Avrasya Boat Show’un en büyük yerli teknesi olan tekne, 24 metre uzunluğa, 5,78 metre genişliğe. Teknenin Türkiye fiyatı yaklaşık 2 milyon dolar.

- Denizde yelkenli sürmenin keyfini yaşatan Hanse 588’in Türkiye lansmanı CNR Avrasya Boat Show’da yapılacak. Hanse 588’de tüm konforu, denizciliği ve özgür ruhuyla fuarın en büyük yelkenlisi. Yaklaşık 500 bin dolar.

- SeaRay, Absolute, Galeon, Boston Whaler ve Dreamline gibi dünyanın önde gelen markalarının Türkiye temsilciliğini yapan Deniz Yatçılık, SeaRay L-Class serisinin en önemli modellerinden biri olan SeaRay L590’ın lansmanını CNR Avrasya
Boat Show’da yapacak.

- Jeanneau 54 kendi sınıfında tek VIP iç yerleşiminden geniş yaşam alanına servis butonunun kullanılmasına kadar tüm ayrıntılar detaylarla öne çıkıyor. Yaklaşık 250 bin euro.



Kaynak: Milliyet
Eklenme tarihi: 06.02.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 NEMTAŞ Denizcilik
 TGS Shipping Serv..
 ASLI Deniz Taş. V..
 AKSU Su Dağıtım T..
 FATOGLU Gıda San...
 ROTA Gemi
 DEEP Maritime
 AY İnşaat Turizm ..
 LİKİTGAZ gemicili..
 CSM Denizcilik ve..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim