Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Selahaddin-i Eyyubi Gemisi Gazze'ye Yardım Götürecek
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Şanlıurfa il koordinatörü Behçet Atila, Selahaddin-i Eyyubi gemisinin Gazze'ye yardım götüreceğini söyledi.

İnsan Hak Ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Şanlıurfa il koordinatörü Behçet Atila konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İsrail'in Gazze halkına uyguladığı ambargonun etkileri geçen yılki saldırıların ardından ölümcül boyutlarda devam etmektedir. 2009 yılının Ocak ayında gerçekleşen saldırılarda birçok sivil yerleşim birimi ile birlikte, camiler, okullar, su kuyuları ve Gazze'nin hayat damarlarının tümü yerle bir edilmişti. Üç yıldır insanlık dışı ambargo, kuşatma ve yoksullaştırma ile kitlesel cezalandırmaya tabi tutulan Gazze'de sistematik saldırılarla insanların tüm yaşam ümitleri yok edilmek istenmektedir. Gazze açlık, ilaçsızlık, yakıt sıkıntısı ve tüm yoksun bırakma çabalarına rağmen direncini kaybetmemiş ve hükümetini sahiplenmekten geri durmamıştır. Bizler İsrail'i ve tüm yandaşlarını bu katliam sebebiyle kınamaktan öte yapılabilecek işler olduğuna inanıyoruz. Bu yılın başında kara yolu ile ambargonun delinmesi için 'Filistin'e Yol Açık' konvoyu oluşturan İHH, benzer bir çalışmayı bu kez deniz yoluyla gerçekleştirecek. Avrupa'dan da çok sayıda gemiyle gönüllü aktivistlerin katılacağı gemi kampanyasında hatırı sayılır oranda insani yardım malzemesinin yanı sıra Gazze'de önemli ihtiyaçlardan biri haline gelen inşaat malzemeleri de bulunuyor" dedi.

İnsan Hak Ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Şanlıurfa il koordinatörü Behçet Atila Filistin'de İsrail'in yok etmeye çalıştığı hayatın yeniden inşasında önemli paya sahip olan inşaat malzemeleri, bir yandan temel alt yapı kurumlarının inşa edilmesinde diğer yandan barınma sorunu bulunan binlerce Filistinli fakir ailenin iskanında can simidi olacağını söyledi. Atilla, "Organizasyon boyunca bir yandan bölgede ihtiyaç hissedilen yardım malzemeleri toplanacak, diğer yandan bu yardım malzemelerinin Gazze'ye ulaştırılması için gemilerle bir yardım koridoru açılacaktır. Yıllardır İsrail ambargosu altındaki Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek için Şanlıurfa İHH gönüllüleri olarak Şanlıurfa Belediye binası ile vilayet arasındaki Cebeci mevkiinde 23 Mart 2010 da açmış olduğumuz kitap standımız 30 Nisan 2010'a kadar açık kalacaktır. Standımızda Ünlü İslam Alimi Yusuf El-Karadavi'nin Kudüs adlı kitabını 5 TL'ye satıyoruz. Şanlıurfa'da bu Mart ayın başında başladığımız kitap satışımız şu ana kadar beşbini buldu, gemi konvoyunun Gazze'ye hareket edeceği Nisanın son haftasına kadar hedefimiz Urfa'da en az on bin kitap satmaktır. Kitabın satışından elde edeceğimiz geliri, önümüzdeki Nisan ayının son haftası Gazze'ye insani yardım malzemesi götürecek olan Selahaddin-i Eyyubi adlı gemiye aktaracağız Gemilerle gidecek olan bu İnsani yardım konvoyu denizden Gazze'ye girecek ve 3,5 yıldır sürdürülen siyonist İsrail ambargosu da inşallah delinmiş olacaktır. Bu nedenle tüm halkımızı bu standımıza ve dolayısıyla Gazze halkına desteğe davet ediyoruz" diye konuştu.


Kaynak: Haberciniz.biz
Eklenme tarihi: 26.03.2010




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 PEARL NAVAL GLOBA..
 YAKAMOZ Denizcili..
 TANGO Denizcilik
 BERK Turizm Yatçı..
 AQUANAUT Diving
 MMMARİNE denizcil..
 SANBER Denizcilik..
 FEYZ Denizcilik L..
 SEACOR INTERNATIO..
 KAYRAPORT Liman I..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim