Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Yeni kaset gelebilir
Irak'ta geçen ay kaçırılan armatör Kahraman Sadıkoğlu'ndan hâlâ haber alınamadı. Yeğeni Şadan Kalkavan, "Bekleyelim bir kaset daha gelir. Ben öyle tahmin ediyorum" diye konuştu.

Basra'da batık gemi çıkarma işini sürdürürken Umm Kasr yakınında kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından kaçırılan ve 10 gün öncede görüntüleri televizyonlarda yayınlanan ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu'ndan henüz bir alımamadı. Sadıkoğlu' nun yeğeni Türk Armatörler Birliği Başkanı Şadan Kalkavan ise "Bekleyelim bir kaset daha gelir. Ben öyle tahmin ediyorum" şeklinde konuştu. Kalkavan Sadıkoğlu ile ilgili bugün bir gelişme yaşanabileceğini de sözlerine ekledi. Sadıkoğlu'nun kaçırılma kasetinde vinçten bahsetmesi olayı gerçekleştiren grubun bölgede tek batık çıkaran ünlü armatöre ait vinçin peşinde olduğu iddialarını gündeme getirdi.

SADIKOĞLU ARKADAŞIM
SHP-DYP koalisyon döneminde Denizcilikten sorumlu devlet bakanlığı yapan eski ortağı Mehmet Güncegün kaçırılma olayı ile ilgili olarak şunları söyledi: "Ben bütün imkanlarımı seferber ediyorum. Arap kökenli olmam ve bölgeyi iyi bilmem, hatta hala bu bölgede iş yapmam nedeniyle bütün imkanlarımı 20 gündür bu işe verdim. Kahraman çok yakın dostumdur. Çok iyi arkadaşız. İki yıl önce hesaplarımızı yapıp ortaklıktan ayrılmıştık. Bu vinç için25 milyon dolar yazılıyor, bu vinç etse etse 4-5 milyon dolar eder ama şu gerçek ki bu bölgede bu işi yapabilecek tek vinç. Vinç için kaçıranlar sonra bunu nasıl kullanacaklar, bu da mantıksız geliyor.İnşallah iyi bir sonuç alırız..Kahramanın ABD ile ilişkisi işi yoktu. Bu dinci veya milliyetçi örgüt işi değil. Mafya işi gibi . Basında doğulu bir işadamı aracı diyor ve CHP'li diyor. Ben yıllardan beri SHP'liyim. Ayrıca Kahraman'la kardeş gibiyiz."

VİNÇ MESAJI VERMİŞTİ
Kahraman Sadıkoğlu'nun yeğeni İhsan Kalkavan ise kaçırılma kasetinde Sadıkoğlu'nun konuşurken vinçten bahsederek belli bir mesaj verdiğini belirterek "Bu vinç bölgede bulunan ve kullanılabilecek tek vinç. Henüz bir bilgi yok"dedi .Kalkavan şöyle devam etti: "Orada yapılan 5 milyon dolarlık ihale lokal bir ihale idi. Devletin şu anda yapacak birşeyi yok, çünkü orada devlet yok, direnişçiler var. Ortada ne bilgi nede delil var. Vincin değeri bence 12 milyon dolar civarında"

Kaynak: Sabah
Eklenme tarihi: 06.01.2005




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 DİPMAR Gemi Kurta..
 DENTA Denizcilik
 DOGANATA Denizcil..
 MARİN Römorkör ve..
 DENSA TANKER İşl...
 NOVA Gemi Acentel..
 JALE Tur
 ATİPOST Turizm Lt..
 PAŞA I.T.S. Ltd.
 FENER Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim