Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
Dikili Balıkçı barınağı hizmete girdi
Çalışmasına 45 gün önce başlanan Dikili balıkçı barınağı bugün teslim edildi. İzmir Ulaştırma Bölge Müdürü Ömer Tekin balıkçı barınağını dolaştıktan ve incelemelerde bulunduktan sonra teslim aldı.

İzmir'in Dikili ilçesinde 45 gün önce başlayan çalışmalarla balıkçı barınağı bin 100 metreküp beton kullanılarak yükseltildi. Balıkçılar barınağının kontrolünü yapan İzmir Ulaştırma Bölge Müdürü Ömer Tekin "Dikili balıkçı barınağımızda mendirek ve rıhtımda bir tanzim yaptık. Daha önce balıkçı barınağımıza büyük gemiler yanaşamıyordu ve bağlama sıkıntısı vardı. Bu nedenle bir tanzim yaptık. İnşallah imarda bir sıkıntımız olmaz ise belediye ile ortaklaşa bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki yıl içerisinde bu imar çalışması olayını da bitirebilirsek mendireği bir 50 ila 60 metre daha uzatarak daha büyük gırgıt teknelerine de hizmet vermesine yardımcı olmaya gayret göstereceğiz" dedi.

Dikili için ikinci bir liman yapımı konusunda bir planlarının olmadığını belirten Tekin "Çandarlı limanımız bu yıl ihale edilecek. 2011 yılı içerinsde çalışmalar başlayacak. İnşallah 2013 yılında da gemi yanaşacak duruma gelecek. Bu mesafede Dikili'ye başka bir liman yapımı söz konusu değil" dedi.

Marina konusunda soruları cevaplayan Tekin "İzmir'in kuzeyinde fazla marina talebi yok. Yeni Foça yat limanımız gündemde. Gündemimizden düşürmüyoruz. Bir defa ihaleye çıktı ancak alıcısı olmadı. Onun için şu anda beklemedeyiz. İhale edilip hizmete girdiğinde inşallah Dikili, Yeni Foça ve diğer ilçelere hizmet veren bir marinamız olacak" şeklinde konuştu.

Dikili'den yat limanı talebi olursa sorusuna ise "Neden olmasın" şeklinde cevap verdi. Fakat kapasitenin oluşmadığını ve fizibilitenin çıkmadığını da sözlerine ekledi. Fizibilitenin çıkması durumunda ise olabileceğini söyledi.


Kaynak: Haberx
Eklenme tarihi: 26.11.2010




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 DALYAN Denizcilik
 DENİZ Destek
 GEDİZ Denizcilik
 CENGİZ Denizcilik
 İS-BİR Denizcilik..
 SAFİR Gemi Tasima..
 NEVMAR Denizcilik..
 ENKA İnşaat
 AYKIN Deniz Nakli..
 ALABANDA Deniz Ta..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim