Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Gemi kaptanından Davutoğlu'na mektup
Venezuela'da uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları gerekçesiyle tutuklanan, daha sonra da Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun girişimleriyle kurtulan Türk petrol tankerinin kaptanı yeni yıl için Davutoğlu'na bir mektup kaleme aldı.

Geminin eski kaptanı Özhan Kaya mektubunda, 8 Aralık 2010 Çarşamba günü, Aqua gemisini sağ salim Venezuela'dan çıkardıktan sonra, Aruba'dan ayrılıp tüm mürettebatı ile İstanbul Atatürk Havalimanı'na vardıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Evimde ailem ile geçirebildiğim bu hafta sonu ile ömür ve sağlık elverdiğince geçireceğim günleri size borçluyum. Dağarcığımdaki kelimeler şu an içimdeki hisleri ve mutluluğu anlatmaya yetmemekte. Eşim ve ben, bizim için yaptıklarınıza sonsuz şükranlarımızı sunarız."

Kaya, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Davutoğlu ve kurtulmaları için mesailerini ayıran herkese teşekkür ederek, İstanbul ya da Trabzon'da kendisini ağırlamaktan çok memnun olacağını bildirdi.

Venezuela ulusal muhafızları, 20 Şubat 2010'da, Maracaibo gölünde demirleyen Aqua Valetta adlı Türk Petrol Tankeri'ne yaptıkları baskında, 100 paket kokain bulduklarını belirtmeleri üzerine tutuklanan 23 mürettebat için Davutoğlu devreye girmiş ve konuyu Venezuela Dışişleri Bakanı Nicolas Maduro Moros'nun 4 Kasımdaki Türkiye ziyaretinde gündeme getirmişti. Bakan Moros, konunun bir an önce çözüme kavuşturulması konusunda ellerinden geleni yapacaklarını belirtmişti. Mürettebatın serbest bırakılma kararını Dışişleri Bakanı Davutoğlu, tutuklu bulunan mürettebatın ailelerini arayarak bizzat kendisi iletmişti."

Kaynak: Hürriyet
Eklenme tarihi: 31.12.2010




Share |




YORUMLARINIZ



bende bir çarkçıyım böyle kişiler mutlaka cezasını çekmeli insanları zehirliyorlar ama nedese böyle kişiler hükümet tarafından ödüllendiriyorlar bu ne biçim adalet zavallı insanoğlu aç kalmış fırından bir çalmış diye hapse atılıyor ama eroin kokayin satanlardışada geziyor lütfen adaletli olalım

Yazan: mehmet erdek - 3.01.2011 15:28:00



kokainler acaba geminin süvarisinin haberi olmadan nasıl gemiye kargo oldu acaba..kim olursa olsun süçlu ise suçunu çekmeli.bide bunlar yüzünden habersiz gemicilerde yanıyor.lütfen helal kazanç yolarına bakalım
Yazan: ahmet kasıkcı - 2.01.2011 14:14:09




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 MUMCUOGLU Gemicil..
 GRUP Asm
 RAYBEN Denizcilik..
 CEO Maritime Co.
 MOBYDİCK Yat
 İDÇ Denizcilik
 DALSAN Liman İnşa..
 TRANSPASİFİK deni..
 SİMPLYDİVİNG
 GN GROUP
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim