Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
26 Nisan 2024
Haber
Anket
Fırtına yıktı geçti
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde saatteki hızı 80 kilometreyi bulan fırtına dev dalgalara neden olurken yaşanan elektirik kesintileri hayatı olumsuz etkiledi.

Marmaris'te akşam saat 20.00 sıralarında başlayan fırtına gece geç saatlerde etkisini aktırarak etkili olmaya devam ediyor. Şiddetli fırtına nedeniyle Sahil Güvenlik, kaptanlara denize açılmamaları konusunda telsizle sık aralıklarla uyarıda bulundu. 155 ihbar hattı telsizle polis ekiplerine teyakkuz da bulunmaları istendi. Fırtına nedeniyle Marmaris, Armutalan ve Beldibi beldelerinde üç trafo da meydana gelen patlama nedeniyle elektrik kesintileri meydana geldi. Eski Datça Yolu, Sarıana, Kemeraltı ve Tepe Mahallesi'nde elektrik kablolarının kopması sonucu uzun süreli elektrik kesintileri meydana geldi. İtfaiye ekipleri trafolarda meydana gelen küçük çapta ki yangını söndürerken TEDAŞ yetkilileri trafo ile kopan elektrik kablolarını tamir etti.

RÜZGAR ŞİDDETİNİ ARTTIRDI

Kordon Caddesi'nde bağlı bulunan gezi teknelerinin başında kaptanlar nöbet bekledi. Teknelerin birbirilerine çarpmaması için uğraş veren gemi personeli 8 metreyi bulan dalgalar nedeniyle zor anlar yaşadı. Yeni Datça Yolu ve Marmaris'in Muğla Karayolu girişinde bulunan Kara Dere Mevkii'nde şiddetli fırtına nedeniyle yola düşen kaya parçaları ile ağaç dalları trafiği aksattı. Belediye ve polis ekipleri karayolunu temizleme çalışması yaptı. İlerleyen saatlerde şiddetini artıran fırtına nedeniyle ilçenin sahil kısmında bulunan bazı ev ile iş yerlerinin camları kırıldı. Plajların yürüyüş yollarında bulunan iki palmiye ağacı devrildi. Atatürk Caddesi ve Kordon Caddesi'nde bulunan palmiye ağaçlarından düşen dallar park halinde bulunan sekiz araca zarar verdi. Belediye ekipleri düşen dalları toplayarak yolu temizledi.

Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri yıldırım düşmesi ve elektrik kablolarının kopması sonucu çıkabilecek yangınlara karşı teyakkuza geçerken fırtına nedeniyle ilçede çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz İlçeleri'nde fırtına görülmezken Marmaris'in Bozburun Beldesi'nde iki balıkçı teknesi battı.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, fırtınanın gece boyunca devam edeceğini sabah saatlerinde etkisini yitireceğini bildirdi.

Kaynak: haber.turk.net
Eklenme tarihi: 19.02.2011




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ÖZLER İskele Ltd...
 MEGAMAR Denizcili..
 KALKAVAN Transpor..
 MARİNPET Petrol D..
 DUMAN Gemicilik v..
 SAMSUN Shipping
 LIGHTTOURS Seyaha..
 ICM Havacılık A.Ş
 DOĞUHAN Denizcili..
 MILLENIUM Yachtin..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim