Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Tatvan Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri yurt dışında staj yapacak
Bitlis’in Tatvan ilçesindeki Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri, Van Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi ile ortaklaşa hazırladıkları “Balıkçı Gemisinde Manevra” ve “Üç Boyutlu Gemi Tasarım ve Modelleme Eğitimi” projeleri kapsamında yurt dışında staj yapacak.

2012 Teklif Çağrısı Döneminde Leonardo da Vinci-Avrupa Birliği Mesleki Eğitim Programı Hareketlilik Projeleri çerçevesinde sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanarak sonuçlar ilan edildi. Ulusal Ajans’a sunulan 2 bin 261 proje teklifinden 2 bin 57'si ön değerlendirme kriterlerini karşılayarak içerik değerlendirmesine alınarak her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirildi. Bunun sonucunda 320 proje teklifi mevcut bütçe imkânları çerçevesinde değerlendirme komitesi tarafından desteklenmeye değer bulunurken, 99 proje teklifi de yedek olarak tespit edildi. Tatvan Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nin mevcut bütçe imkânları çerçevesinde değerlendirme komitesi tarafından desteklenmeye değer bulunan 320 proje arasında yerini aldığını belirten Tatvan Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Erhan Tunç, Van Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi ile ortaklaşa hazırladıkları “Balıkçı Gemisinde Manevra” adlı proje ile 14 öğrenci ve 2 refakatçi öğretmeni, ikinci projeleri olan “Üç Boyutlu Gemi Tasarım ve Modelleme Eğitimi Projesi” ile de 15 öğrenci ve 3 refakatçi öğretmenin yurt dışına staj yapma fırsatı bulacağını söyledi.

28 öğrencinin faydalanacağı eğitim faaliyetinin dörder haftalık şeklinde gerçekleştirileceğini kaydeden Okul Müdürü Tunç, bunların Almanya’nın Cuxhaven ve Rostock şehrinde 4 Kasım-2 Aralık 2012 tarihleri arasında eş zamanlı olarak gerçekleştirileceğini belirtti. “Üç Boyutlu Gemi Tasarım ve Modelleme Eğitimi Projesi” kapsamında ise öğrencilerin 3-15 Şubat 2013 tarihleri arasında İtalya’ya eğitime gideceklerini ifade eden Tunç, yurt dışında eğitime katılacak olan öğrencilerin, açık denizlerde her türlü hava şartlarında balıkçı gemisi yönetimi ve manevra kabiliyetleri konusunda bilgi ve beceri kazanmaları, iş hayatına entegrasyonlarının sağlanması, girişimcilik, ekip çalışması, sosyal uyum becerilerinin gelişmesi, genel ve mesleki yabancı dil yeterliklerinin gelişmesi ve Avrupalılık bilinci kazanmalarını amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Haberyurdum

Eklenme tarihi: 11.06.2012




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 TAMİ Denizcilik
 İMTRANS Denizcili..
 KURŞUN Denizcilik..
 UMDE Denizcilik
 ELKENZ Denizcilik..
 SAFİR Gemi Tasima..
 ALESTA Denizcilik
 MAYAMARINECYPRUS ..
 SANBER Denizcilik..
 MEHTAP Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim