Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
Foça-Karaburun-Mordoğan seferleri yeniden başladı
1910 Yılından bugüne Türkiye’de deniz taşımacılığına hizmet veren Turyol firması tarafından 2010 yılında başlatılan Foça-Karaburun-Mordoğan arasında ki gemi seferleri, yaz mevsimi ile birlikte yeniden başladı.

Foça’da deniz ulaşımında faaliyet gösteren Turyol’un önceki yıllarda Foça’dan Yunanistan’ın Midilli adasına yaptığı seferler talebin az olması nedeniyle bu yıl iptal edildi. Turyol bu hattını Ayvalık-Midilli olarak değiştirdi.

Turyol firması Foça Karaburun Mordoğan seferlerini haftanın beş günü ikişer sefer olmak üzere 750 yolcu kapasiteli Kaptan Enabir Can gemisiyle gerçekleştiriyor. Karaburun'dan Salı, Çarşamba ve Cuma 10.00 ve 20.00’da, Cumartesi ve Pazar 11.00 ve 20.00’da, Mordoğan’dan Salı, Çarşamba ve Cuma saat 11.00 ve 19.00’da, Cumartesi ve Pazar 12.00 ve 19.00’da kalkan gemi ile Foça-Karaburun arası yolculuk 1 saat sürüyor. Turyol firması Foça-Mordoğan gemi seferlerinin Gidiş-dönüş kişi başı tam 15 TL,öğrenci 8 TL, Tek yön ise tam 8 TL ,öğrenci 5 TL olarak belirledi.

İzmir Körfezinin 2 uç yakasındaki Foça ve Karaburun ilçeleri arasında gerçekleştirilen seferlerinin her iki ilçenin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağladığını kaydeden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, seferlerin gerçekleştirilmesine destek verdiklerini belirterek, “Foça Belediyesi olarak ilçede 5 yıldır hizmet veren Turyol firması ile uyum içersinde çalışıyoruz. Sosyal içerik taşıyan deniz seferleri her iki ilçemizin de ekonomisine büyük kazanç sağladı” dedi.

Foça’dan Karaburun’a karayolu ile 4 saatte ulaşabilindiğine dikkat çeken Demirağ, deniz seferleri ile ulaşımın bir saate düştüğünü ve bu saye de 2 komşu ilçe arasında dostluk ve ticari ilişkilerin arttığını vurguladı.

HaberFx

Eklenme tarihi: 22.06.2012




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 LİDER Gemi işletm..
 LİMA Turizm Yatçı..
 GÜLCEM Denizcilik..
 GEMEK Denizcilik ..
 BATUHAN Denizcili..
 SENKRON Travel
 AVRASYA Dentur
 ETA Petrol A.Ş.
 SİMPLYDİVİNG
 MCS Denizcilik Na..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim