Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
GEMİSANDER’e müsteşar teşekkürü
Ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı müsteşar yardımcısı suat hayri aka, başkanlığındaki heyet aliağada incelemelerde bulundu. nemrut limanlar bölgesi, Aliağa, çandarlı liman bölgelerini ziyaret eden aka, petkim ve gemisander ile Aliağa ziyaretini sonlandırdı.

Gemisander başkanı adem şimşek tarafından karşılanan heyete atık yönetim merkezi sorumlusu ersin çeviker gemisöküm bölgesinde bugüne kadar yapılan insan ve çevre sağlığına yapılan yatırımlar hakkında brifing verdi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, verilen brifingin ardından gemisöküm bölgesini son zamanlarda yaptığı çevreye ve insan sağlığını korumaya yönelik yaptığı yatırımların memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Dünyaya örnek bir gemi geri dönüşüm merkezi olmak için Gemisander üyelerini titizlik ile çalıştıklarının farkında olduğunu belirten Aka, Gemisander yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür etti.

Aka, Müsteşarlık olarak gemi geri dönüşüm sektörünün her türlü sorunda ve çözümünde devletin gülen yüzünü gösterdiklerini, bundan sonrada sektörün Avrupa ve dünyada daha fazla söz sahibi olması ve örnek gemi geri dönüşüm olarak kalması için ellerinden gelen her türlü ilgiyi göstereceklerini söyledi.

Gemisander yönetim kurulu başkanı Adem Şimşek, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirtti. Şimşek, “denizcilik müsteşarlığı bizim her zaman sığındığımız ilk limanlarda birisi. Kendilerine gemi geri dönüşüm sektörü olarak katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Toplantının ardından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka Tersaneler ve kıyı yapıları genel müdürü Hızır Reis deniz, Aliağa liman başkanı Levent Köleteli, Foça Liman Başkanı Cihan Duman, İzmir Liman başkanı Durmuş Ünüvar, Güllük liman başkanı Türker Kutlu’dan oluşan heyet gemisanderden ayrıldı



Kaynak: GünaydınAliağa
Eklenme tarihi: 24.10.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ASYA Nakliyat Ve ..
 HUG Denizcilik
 UNİCORİMAN
 AYSA Denizcilik A..
 ECA Ship Trade Co..
 ATASOY Uluslarara..
 MARİN Römorkör ve..
 İSTANBUL34 Vap. H..
 BERRAK Denizcilik
 BODRUM Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim