Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Mart 2024
Haber
Anket
Dünyanın en lüks gemileri İstanbul’dan kalkacak
Dünyanın en lüks ve büyük gemilerine sahip Royal Caribbean International, 2014’de ilk kez İstanbul kalkışlı turlarına başlayacak. Akdeniz limanlarını içine alan turlar 5 farklı rotaya sahip olacak.
Sahip olduğu 35 gemisi ile dünyanın en büyük gemi markası olan Royal Caribbean International dünyanın dört bir yanına yaptığı seyahatlerine İstanbul kalkışlı ya da bitişli turlarını ekledi. Şirket yeni sezon turlarını Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölge Direktörü Helen Beck ve Türkiye Genel Müdürü Bülent Tatlav’ın katıldığı basın toplantısı ile tanıttı. Toplantıda konuşan Beck “6 kıtada 72 ülkeye 270’den fazla destinasyona ulaşan bir şirket olarak bölge dinamiklerini takip ediyor ve planlamalarımızı buna göre yapıyoruz” dedi.

2014 yılı yeni bir dönem

Türkiye limanlarının bölgedeki öneminden bahseden Bülent Tatlav ise 2014 yılını yeni bir dönemin başlangıcı olarak gördüklerini söyledi. Dünyada İstanbul’un tarihi yapısı ve doğal güzellikleri ile parlayan bir şehir olduğunu belirten Bülent Tatlav “Yeni turlarımız ile hem binlerce yabancı turiste şehrimize gösterecek hem de konuklarımıza dünyanın en prestijli gemilerine Karaköy’den adım atma lüksünü sağlayacağız” dedi. Şirket yetkililerinin verdiği bilgiye göre dünyanın en büyük gemilerinden biri olan Celebrity Equinox’ta restaurantlar, barlar, geniş ve konforlu kabinler bulunuyor. 2850 kişilik Celebrity Equinox, haziran ayından itibaren tüm yaz sezonu boyunca Akdeniz limanlarını 5 farklı rotaya sahip turları ile gezecek. Bir butik otel havasındaki Celebrity Constellation ise eylül ve ekim aylarında İstanbul’da başlayan ve biten Karadeniz turları yapacak. Bu seyahatler 12 gece 13 gün sürecek ve 8 farklı şehri görme imkanı sağlayacak.

Gemilerde yok yok

Royal Caribbean International’ın en üst klass gemisi olan ve içinde Broadway şovlarına ev sahipliği yapan tiyatro salonları, Casino Royale’i, Royal Promenade isimli çarşısı, FlowRider sörf simulatörü, H20 Zone havuzu, okyanustan 112 fit yüksekteki jakuzileri, buz pateni pisti, sayısız restoranı, barları ve hatta 12 bin canlı bitkiden oluşan Central Park’ı bulunan Oasis Of The Seas ise eylül ayında sadece 2 kere Barcelona başlangıçlı ve bitişli Akdeniz seyahatleri ile çok özel konuklarını ağırlayacak.



Kaynak: StarGazete
Eklenme tarihi: 30.11.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ONURHAN Denizcili..
 NOSA Den. Loj. It..
 ALTERNATİF Denizc..
 MARİN Römorkör ve..
 ORTAKS Shipping c..
 ÇANAKKALE Ayna De..
 ÇAKIROĞLU Denizci..
 BAŞARANLAR Su Ürü..
 GEMEK Denizcilik ..
 DOST Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim