Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Mart 2024
Haber
Anket
Gemi kaptanına uyuşturucu baskını
Hakkari Yüksekova'dan İstanbul'a getirilen ve gemiyle İtalya'ya gönderilmesi amaçlanan 11 kilo 225 gram eroin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucuyu İtalya'ya götüreceği iddiasıyla gözaltına alınan gemi kaptanı Dündar G.'nin de aralarında bulunduğu 4 kişi, çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uyuşturucunun gemi kaptanı Dündar G.'ye teslim edilmesi, polis kamerası tarafından da kaydedildi.

Hakkari Yüksekova'dan İtalya'ya uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde soruşturma başlatıldı. Yaklaşık 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Yüksekova'dan İstanbul'a getirilecek uyuşturucu maddenin, 'İlhan Ağa' isimli gemi ile İtalya'ya götürüleceği tespit edildi. Uyuşturucuyu geminin kaptanı Dündar G.'nin götüreceği ve İtalya Trieste'de Hollanda'dan gelen alıcı tarafından teslim alınan eroin maddesinin İsviçre üzerinden Hollanda'ya götürülüp piyasaya sürüleceği bilgisine ulaşıldı.

Yapılan çalışmaların ardından bu uyuşturucu ticaretini Hasan A.'nın organize ettiği, Hakim O.'nun ise Yüksekova'dan aldığı uyuşturucuyu İstanbul'a getireceği belirlendi. Teslimatın yapılacağı gün gerekli tedbirleri alan ve Hakim O.'yu da takibe alan ekipler, aynı zamanda operasyonu da başından sonuna kadar kamera ile kayda aldı.

Uyuşturucunun gemi kaptanına kadar kontrollü şekilde ulaşması için sıkı bir takip başlatan ekipler, önce uyuşturucu maddenin Hakim O. tarafından Naim Ü.'ye teslim edilmesini kayda aldı. Ardından da içinde uyuşturucu madde olan valizin Kocaeli Derince limanına kadar götürülmesi takip edildi. Limanda Naim Ü. tarafından çantanın gemi kaptanı Dündar G.'ye teslim edilmesi sırasında ekipler, operasyona başladı. Ekipler, kaptan Dündar G. ile Naim Ü.'yü göz altına aldı. eş zamanlı operasyonda uyuşturucu yükyü çantayı Yüksekova'dan getirdiği iddia edilen H.O. İstanbul'da, sevkiyatı organize ettiği iddia edilen Hasan A. da Antalya'da gözaltına alındı.

El konulan valizde yapılan aramalarda 22 paket halinde 11 kilo 225 gram eroin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan kaptan Dündar G.'nin de aralarında bulunduğu 4 şüpheli de Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetteki sorgusu ve işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'da çıkarıldı. Önce soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren şüpheliler, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

*************************

11.12.2013 - Bu haber ilgili firma tarafından tekzip edilmiş ve firmanın verdiği bilgiler doğrultusunda gerekli açıklamalar sitemizde yayınlanmıştır

11.12.2013 - Geminin uyuşturucu sevkiyatıyla hiçbir ilgisi yok

*************************


Kaynak: Haberyurdum
Eklenme tarihi: 02.12.2013




Share |




YORUMLARINIZ


olmaz
ayıp armotorlere ... zaten kazanıyosunuz ustunede bırde kara para ..*** denızı kırletııyorlar boyle ınsalar yazıklar olsun

Yazan: henry - 3.12.2013 13:07:41




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 V-GO Yachting
 ATA Holding A.Ş.
 SERAKİ Turizm Ltd..
 OCEAN Shipping Ap..
 ALEYNA denizcilik
 BEKIR SENGUL Ship..
 PASİFİK Denizcili..
 SÜVARİ Gemi Kiral..
 SERVER Denizcilik..
 AVRASYA EXPRES
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim