Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
ISRA başkanı Şimşek, EUROPORT İSTANBUL 2015’te konuşacak
GEMİSANDER ve ISRA Başkanı Adem Şimşek, gemi geri dönüşüm sektörünün masaya yatırılacağı Exposhıppıng Europort İstanbul 13. Uluslararası Denizcilik Fuarı’nda sektörün dünya genelinde ki durumunu, hedeflerini ve sorunlarını anlatacak.



Türk denizcilik sektörünün tek fuarı unvanına sahip olan Exposhıppıng Europort İstanbul 13. Uluslararası Denizcilik Fuarı için son hazırlıklar yapılıyor. 37 ülkeden 300 ulusal ve uluslararası katılımcı ve 5 binden fazla ziyaretçiyi bir araya getirmeye hazırlanan Europort İstanbul, 11-14 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak. İMEAK Deniz Ticaret Odası adına, UBM ve AHOY Rotterdam işbirliğiyle düzenlenen Europort İstanbul, dünya denizcilik sektörünü aynı çatı altında buluşturacak. Fuar etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan zirve, panel ve konferanslar, denizcilik sektörüne ışık tutacak. Türkiye’nin milli ekonomisine sağladığı büyük katkıların yanı sıra İzmir’in Aliağa ilçesindeki iş güvenliğini, halk sağlığını ve üstün çevre duyarlılığını esas alan modern tesisleriyle gemi geri dönüşüm sektöründe dünya lideri konumunda olan GEMİSANDER ve Dünya Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (ISRA) Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, ISRA’nın ev sahipliğini üstleneceği seminerde sektörün dünya genelinde ki durumunu, hedeflerini ve sorunlarını anlatacak. Şimşek, Uluslararası Gemi Geri Dönüşüm Birliğinin organize ettiği, Gemi Geri Dönüşüm Semineri’nde konuşacak. Gemi sahipleri, filo yöneticileri ve gemi geri dönüştürücülerinin katılımı ile 12 Mart Perşembe günü saat: 15.00’te gerçekleştirilecek olan seminerde gemi geri dönüşüm sektörü masaya yatırılacak.

YENİ İŞ BAĞLANTILARI SAĞLANACAK

Seminer programı çerçevesinde bir tanışma toplantısı gerçekleştirileceğinin bilgisini veren GEMİSANDER ve ISRA Başkanı Adem Şimşek, sektörün kalkınması adına önem arz eden yeni iş birliklerine büyük fırsat sunacak olan programın, dünyanın muhtelif ülkelerinden gelecek katılımcılarla yeni iş bağlantıları sağlanması yönünde vesile olacağına inandığını söyledi.


Kaynak: Milliyet
Eklenme tarihi: 09.03.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ERDUR Denizcilik
 ALTERNATİF Denizc..
 DOLFİN Denizcilik..
 ÖZLER İskele Ltd...
 LAMIA Yat İşletme..
 ONUR Denizcilik v..
 CSR Denizcilik Sa..
 ULUSAL Denizcilik
 SDS Denizcilik ve..
 CEVAHİR Kara ve D..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim