Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
18 Nisan 2024
Haber
Anket
MSC Cruises’tan 116 gecelik egzotik dünya turu
MSC Magnifica ile 116 gecelik dünya turunda, dünyanın ücra köşelerindeki Peru, Papua Yeni Gine, Bali ve Hindistan’a kadar uzanan bir seyahat yapabileceksiniz.

Avrupa ve Güney Amerika’nın pazar lideri gemi firması MSC Cruises, ikinci dünya turunu satışa açtı. 23 Ekim’den itibaren 1 ay süre ile öncelikle MSC Voyagers Club üyelerine satışa açılan program, sonrasında tüm seyahat severlerin beğenisine sunulacak.



2020 yılında gerçekleşecek dünya turu programında 23 ülkede 43 destinasyon görebilme imkanı sunuluyor. Ayrıca bu yeni programda daha fazla egzotik ve ilgi çekici destinasyonlara yer verilmiş. Seyahat severlerin dünya turu hayalini gerçekleştirmelerinin yanı sıra, aynı zamanda MSC Magnifica’nın konforlu kabinleri ve seyahatleri esnasında alacakları kusursuz hizmet ile keyiflerinin arttırılması da planlanmış.



MSC Cruises CEO’su Bay Gianni Onorato yaptığı açıklamada: “Geçtiğimiz yıl satışa açtığımız 2019 Ocak ayında gerçekleşecek ilk dünya seyahatimizin ardından, misafirlerimize seyahatleri esnasında iz bırakacak destinasyonları da içeren, bu ikinci dünya turumuzu açıklamaktan mutluluk duymaktayız. Bununla birlikte, yeni dünya turumuzda gemi filomuzun mücevherlerinden biri olarak adlandırdığımız MSC Magnifica gemimizde, kültürlerin bir yansıması ve dünya mutfaklarının en güzel örnekleri ile keyifli bir seyahat deneyimi yaşatacağız. Böylelikle hem çevre gezilerinde, hem de geminin içinde seyir esnasında, mükemmel bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz.”



Seyahat severler Civitavecchia (Roma), Cenova, Marsilya ve Barselona limanlarından 04 – 05 – 06 veya 07 Ocak 2020 tarihlerinde gemiye biniş yapabilecekler. 5 kıta görülecek ve 3 ayı aşkın sürecek seyahat esnasında, bir kısmı dünyanın en popüler olan destinasyonlarını da ziyaret edecekler. Keşif imkanını arttırmak amacıyla sekiz destinasyonda yapılacak bir gecelik liman konaklaması, o destinasyonları çevre gezileri sayesinde iki gün boyunca, daha fazla keşfetme imkanı sunacak.

2020 yılında yapılacak, bu ikinci MSC World Cruise seyahatindeki 43 destinasyon arasında, az keşfedilmiş ve egzotik destinasyonlara da yer verilmiş:

Ushuaia / Arjantin - Dünyanın en güneyindeki bu destinasyonda, balıkçı köyleri ve göz alıcı denizi, kar kaplı tepeleriyle görkemli dağlar misafirlere eşlik edecek.

Rapa Nui / Paskalya Adası – 13.yüzyılda yapılmış olan dünyaca ünlü taş oyması figürleri keşfetme şansı olacak.

Darwin / Avustralya - Avustralya’nın en kuzey ucundaki kent, gerçek Avustralya’yı yaşamak için ideal… Plajları, gölleri, spor imkanları ve lokal vahşi yaşamı yakın mesafede ulaşımla keşfetme şansı veriyor.

Valparaiso / Şili - Tepeliklerle çevrili sahillerinde küçük renkli evleri ile ünlenmiş bir lokasyon. İster Pasifik’in göz alıcı manzarasını seyretme, isteyene de fotografik şehri doyasıya keşfetme şansı sunar.

Mumbai (Bombay) / Hindistan – Hindistan’ın en karakteristik, en hareketli kentlerinden biri olan Mumbai de bu seyahatte yerini almış.

Salalah / Umman – Şelaleleri, egzotik yemyeşil doğası ve sıra dışı hayvanlarıyla seyahate farklı bir bakış açısı katacak.





Kaynak: Turizmajansı
Eklenme tarihi: 24.10.2017




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ERK Denizcilik
 UNICOR İnternatio..
 ÇAĞATAY Denizcili..
 YENAL Denizcilik
 SAHA Ltd.
 KALYONCU RoRo Shi..
 CLUP CHERRY
 SAROS Dalgıçlık H..
 LÜFER Turizm orga..
 SİNOMAR Denizcili..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim