Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Adalarda GESTAŞ sevinci
Marmara Denizi’nde Balıkesir İl’ine bağlı adaların deniz ulaşım hizmetini üstlenen GESTAŞ, Avşa ve Marmara adası’nda yaşayanların umudu oldu. Çağdaş taşımacılık hizmeti alacak olmanın sevincini yaşayan adalılar, Çanakkale heyetini adeta bağırlarına bastılar.

Uzun yıllar düzensiz gemi seferleri yüzünden büyük sıkıntılar çeken Avşa ve Marmara Adası halkı, adalar deniz ulaşım hizmetini üstlenen GESTAŞ’a can kurtaran simidi gibi sarılarak deniz ulaşımı sıkıntısının giderilmesini bekliyorlar. Çanakkale'de boğaz ve adalar seferlerini yürütmeye başlayan GESTAŞ A.Ş'nin Balıkesir'deki adaların seferlerini üstlenmesiyle adalara inceleme gezisi düzenlendi Çanakkale ve Balıkesir valileri,önceki gün vapur gezisiyle adaların ulaşımla ilgili problemlerini dinledi.

Adaların sorunların dinlediler

Bir süre önce Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın talimatıyla boğaz ulaşımını yürüten GESTAŞ'ın Avşa, Marmara ve Erdek adalarına da sefer düzenlenmesi için geçtiğimiz günlerde protokol imzalandı. Protokolde atılan imzaların ardından, 'Conkbayırı' feribotuyla Avşa Adası'na giden Çanakkale Valisi Abdülkadir Atalık, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, oda başkanları ve İl Genel Meclisi üyelerinden oluşan 50 kişilik heyet, Avşa Adasında Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan ve Avşa Belediye Başkanı Cevdet Çağlat'la buluştu. Park Otel'de düzenlenen basın toplantısında ada halkının dertlerini dinleyen valiler, amaçlarının para kazanmak olmadığını dile getirerek çağdaş imkanlar yaratılarak adalara sağlıklı bir ulaşım sağlamak olduğunu söyledi. Toplantının ardından valiler ve beraberindekiler, aynı feribotla Marmara Adası'na geçti. Burada ziyaret edilen Marmara Adası Belediye Başkanı Ali Aksu, en büyük sıkıntılarının deniz ulaşımının yavaşlığı olduğunu belirtti. Aksu, birçok bebeğin geri teknolojiyle hizmet veren vapurlarda doğduğunu ve isimlerinin 'Deniz' koyulduğunu anlattı. Heyet, son olarak Erdek Adası'nı ziyaret etti.

Çanakkale’ye dönüş

Adalar turunun tamamlanmasından sonra Conkbayırı feribotu dönüş yoluna geçti. Vali Abdülkadir Atalık başkanlığındaki heyetin içersinde GESTAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ayhan Gider, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Aytop da yer aldı. Çanakkale İl Genel Meclisinin AKP ve CHP Meclis üyelerinin yanı sıra adalar heyeti içersinde ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Tezcan, GESTAŞ Genel Müdürü Hasan Yürükçü, ÇDH Başhekimi Kenan Eliuz da yer aldı. Basın mensuplarının yakından izlediği Marmara Denizi adalar gezisi Conkbayırı feribotunun Çanakkale İskelesine halat bağlamasıyla sona erdi.



Kaynak: Çanakkale OLAY
Eklenme tarihi: 22.10.2009




Share |




YORUMLARINIZ


TEŞEKKÜR
teşekkürler GESTAŞ

Yazan: ali alkın - 31.07.2011 14:46:23




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 CANBAZ Denizcilik
 ÖZKIRAÇ Ltd.
 BEYKİM Petrolcülü..
 MNT Denizcilik Ta..
 ULUSAL Denizcilik
 İSTANBUL MARİNE P..
 RTS Denizcilik Sa..
 CSM Denizcilik ve..
 V-GO Yachting
 LİMA Turizm Yatçı..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim