Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
Liberya, Off Shore Denizcilik ve Gaz Teknolojisi Departmanı kuruyor
Gemicilik ve denizcilik alanlarında hızlı büyüme gösteren Liberya Sicili, bu alanlardaki odağını yeniliyor. Liberya, Off Shore Denizcilik ve Gaz Teknolojisi Departmanı’nı kurarak resmileştirdi.

Off Shore Denizcilik Ve Gaz Teknolojisi Departmanı, Liberya’nın denizcilik ve gaz sektörlerindeki pozisyonunu güçlendirirken ve Sicil’in 2018 yılında gösterdiği emsalsiz büyümesine de cevap veriyor.



Yıllar boyunca denizcilik alanında öncü “uzman bayrak” olarak güven kazanan Liberya, ABD genel merkezinde global sanayi uzmanlar ağından üye bulunduran Off Shore Denizcilik ve Gaz Teknolojisi Departmanı’nı resmi olarak kurarak denizcilik alanındaki dahili teknik ve ticari kapasitesini resmileştirdi.

Off Shore Denizcilik ve Gaz teknolojisi Departmanı’nın başına bu konuda yılların tecrübesine sahip, sondaj gemilerinde kaptanlık yapmış ve endüstri içerisinde deneyimli danışman görevini üstlenmiş Kaptan Stephen Bomgardner getirildi.

Liberya Sicil Dairesi’nin ABD merkezli yöneticisi olan Liberya Uluslararası Gemi ve Şirket Sicil Dairesi’nin (LISCR) CCO’su Alfonso Castillero, “Bu departmanın kurulması çift yönlü bir olaydır. Denizcilik alanındaki mevcut müşterilerimizin hassas şartlarını yerine getirmek ve Sicil dairemizde sondaj gemileri, teçhizatlar, FPSO’lar için sancak çekme talebinin yoğun olduğu denizcilik sektöründe yaşadığımız büyümeye ayak uydurmaktır” diye konuştu.

Liberya bayraklı filosunun büyüme temposu, diğer tüm ülkelerin filolarının aynı göstergesini aşarak, % 9,8'lik bir astronomik seviyeye ulaştı.

Alfonso Castillero, “2018'in ilk yarısı, Liberya bayrağının denizcilik sektöründeki güçlü varlığını, bir sonraki büyük açık sicil dairesinin üç katından daha fazla olan pazar payındaki artışla gösterdi. Bunun nedeni ise, çoğu denizcilik alanında pratik çalışma deneyimine sahip olan Sicil dairesinin çalışanlarının bu değişken sektörün yüzleştiği sorunları anlamalarıdır.

Liberya Sicil Dairesi, gemilerin ve mürettebatın en yüksek güvenlik standartları ve gemi sahiplerinin en kaliteli ve yenilikçi hizmet seviyeleri ile birleştirme konusunda yıllara dayanan tecrübeye sahiptir. Ayrıca, gemicilik endüstrisinin güvenliğini ve verimliliğini korumaya ve geliştirmeye ve deniz çevresini korumaya yönelik uluslararası kanunları destekleyen bir kuruluş olarak haklı bir üne sahiptir” dedi.





Kaynak: Deniz Haber Ajansı
Eklenme tarihi: 16.10.2018




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ANTMARİN A.Ş
 ASPET Gemi
 NARAL Denizcilik
 SANTRA Denizcilik..
 ÇAVUŞOĞLU Kara ve..
 S.S. Marmara Adas..
 MONO Denizcilik
 INDEKS A.Ş
 AKIN AKSU Yat
 LOTUS Shipping
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim