Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
'Halit Gürdeniz'in rotasında Zor Anları Yönetmek' konulu Konferans
Denizcilik camiasının duayenlerinden; Yüksek Denizcilik Okulu'nun unutulmaz "Protokol" dersi hocası Halit Gürdeniz'in aramızdan ayrılışının 12. yılında İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla kampüsünde "Halit Gürdeniz'in rotasında Zor Anları Yönetmek" konulu Konferans ile anıldı.

İTÜ Denizcilik Fakültesi ,Yüksek Denizcilik Okulu'nun unutulmaz "Protokol" dersi hocası Halit Gürdeniz'i unutmadı. 30 Nisan 2007'de hayata veda eden Halit Gürdeniz için bir anma konferansı gerçekleştirildi.

Denizcilik camiasının duayenlerinden; Yüksek Denizcilik Okulu'nun unutulmaz "Protokol" dersi hocası Halit Gürdeniz'in aramızdan ayrılışının 12. yılında İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla kampüsünde, oğlu E.Amiral Cem Gürdeniz tarafından verilen; "Halit Gürdeniz'in rotasında Zor Anları Yönetmek" konulu Konferans ile anıldı.



Konferansa, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt, DEFAV Başkanı Erkan Dereli, GEMİMO Başkanı Feramuz Aşkın, DEFAV Başkanı İlker Meşe, sektör temsilcileri Halit Gürdeniz'in Yüksek Denizcilik Okulundan arkadaşı Kaptan Refik Akdoğan, öğretim üyeleri, akademisyenler öğrenciler katıldı.

"Eserleri referans alınmaya devam ediyor"

Konferansın açılış konuşmasını Dekan Prof Oğuz Salim Söğüt yaptı. Prof. Söğüt konuşmasında "1948- 49 mezunu makine bölümü mezunlarımızdan ve Yüksek Denizcilik Okulunda ve tabii devamında İTÜ Denizcilik Fakültesinde, 1974 yılından 1996 yılına kadar Öğretim Üyeliği yaptı ve değerli eserler bıraktı hocamız. Özellikle iki tanesi çok referans alındı ve alınmaya devam ediyor." dedi.

Prof.Dr. Oğuz Salim Söğüt'ün açılış konuşmasından sonra E. Amiral Cem Gürdeniz'in "Halit Gürdeniz'in rotasında Zor Anları Yönetmek" konulu konferansına geçildi.

Amiral Gürdeniz'in, Başarı, Liderlik, zor anları yönetmek, konulu konferansı ilgiyle izlendi.

Halit Gürdeniz; 1949 yılında Makine bölümünden mezun olduğu okulda daha sonra hoca olarak görev yapmış; denizciliğin örf ve adetlerinin ne kadar önemli olduğunu öğrencilerine aşılamış, 30 yıldan fazla emek verdiği "her bakımdan iyi bir kaptan ve baş mühendis yetiştirilmesi" emelinden hiç vazgeçmemişti.

Halit Gürdeniz; D.B. Deniz Nakliyat T.A.Ş. Denizcilik Bankasında Başmüfettişlik görevinde bulunmuş ve bu görevden emekli olmuştu.



Kaynak: Denizhaber.com
Eklenme tarihi: 30.04.2019




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ORSA Tanker İşlet..
 NİSA Uluslararsi ..
 EGE Su Altı Hizme..
 FUL Denizcilik Lt..
 DRAGUT Denizcilik
 AYNACI Denizcilik
 GN GROUP
 ÖZPINAR Denizcili..
 ANADOLU Kimyasal ..
 MARMARA Denizcili..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim