Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
İki ailenin 15 yıllık küslüğü bitti
2001’de yapılan UND seçimlerinde kavga eden Ulusoy ve Nuhoğlu ailelerinde dargınlığı ikinci kuşak bitirdi.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’ni (UND) kuran ünlü işadamı Saffet Ulusoy yıllarca başkanlık yaptıktan sonra 2001 yılında yapılan seçimlerde hemşehrisi Çetin Nuhoğlu’na yenildi. Bunun üzerine Ulusoy-Nuhoğlu kavgası patladı ve yıllarca iki aile birbirine küs kaldı. Hatta Saffet Ulusoy, kurduğu UND’nin Çetin Nuhoğlu döneminde zayıf bir görüntü çizmesi için rakip olarak RODER’i (Ro-Ro Gemi İşletmecileri ve Kombine Taşımacılar Derneği) kurdu ve Nuhoğlu’na böyle ders vermeye çalıştı. İki aile arasında bitmeyen dargınlık dün ikinci kuşak Ulusoy tarafından sona erdirildi.

İŞBİRLİĞİ SÜRECEK

Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding’in Başkanı ve Saffet Ulusoy’un yeğeni Alican Ulusoy, Çetin Nuhoğlu’nun şirketi TIRSAN ve distribütörlüğünü yaptığı DAF çekicilerle filosunu genişletti. Böylece Ulusoy, Comvex Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı’nda attığı imzayla hem 24 araçlık bir filo sahibi oldu hem de iki aile arasında yıllar süren dargınlığı bitirdi. Törenin ardından BUGÜN’in sorularını cevaplayan TIRSAN Başkanı Çetin Nuhoğlu, Ulusoy ailesiyle hiçbir sorunlarının olmadığını söyledi. UND Başkanlığına seçildiği dönemde Saffet Ulusoy’la kısa bir süreliğine bir anlaşmazlığın yaşandığını doğrulayan Nuhoğlu, “Fakat bu sorunlar ortadan kalktı. Saffet Ulusoy’la hala görüşüyoruz” dedi. Yaptıkları işbirliğinden memnuniyet duyduklarını da aktaran Nuhoğllu, şöyle devam etti: “Alican Ulusoy’la zaten hiçbir zaman sorunumuz olmadı. Kendisi ve şirketiyle ilişkilerimiz artarak devam edecek.”

Filo yüzde 20 büyüdü

Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Üst Yöneticisi Celal Doluel, ana faaliyet alanları olan lojistikte DAF çekici ve Tırsan treylerle filolarını yüzde 20 büyüttüklerini söyledi. Doluel, şöyle devam etti: “Ekim 2009’da elde ettiğimiz ciro, Ocak 2009 cirosuna göre yüzde 103’lük bir artış gösterdi. 2010 yılında ise global krizin yavaş yavaş aşılması yönünde umutların güçlenmesine de bağlı olarak yüzde 30 büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.


Eklenme tarihi: 05.12.2009




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 URSA Denizcilik v..
 SMARİNE Elektrik
 AVRASYA Dentur
 MAK Denizcilik Ti..
 HALİKARNAS Denizc..
 ERDEMLER Denizcil..
 CENKER Denizcilik..
 V-GO Yachting
 DİNÇER Yatçılık
 EUROTRADE
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim