Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Dünya Kupası için iki kruvaziyer kiraladı
Katar, FIFA World Cup 2022 organizasyonu boyunca taraftarlara konaklamaları için MSC Cruises firmasından iki kruvaziyer kiraladı. Futbolseverlere 4 bin kabinde konaklama imkanı sunulacak.

Katar Teslimat & Miras Yüksek Komitesi (SC), 2022 Katar FIFA Dünya Kupası’nda taraftarları ağırlamak için kullanılması planlanan, iki yolcu gemisi kiralama konusunda MSC Cruises ile anlaşma imzaladı.

Toplamda 4 bin adet kabin kapasitesine sahip olan bu gemiler, turnuva boyunca yüzen oteller olarak görev yaparak, Doha Limanı’nda konaklayan taraftarlara West Bay silüetinin muhteşem manzarasını sunacaklar.

Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Jassim Saif Ahmed Al Sulaiti, MSC Cruises ile yapılan işbirliği için Katar Yüksek Komitesi’ni tebrik ederek, ziyaretçilere FIFA Dünya Kupası sırasında konaklamaları için olağanüstü bir deneyim sunulacağını belirtti. Ayrıca ulaşım ve iletişim alanlarında da planladıkları iddialı hedeflerinin gerçekleştirilmesinde önemli bir ilerleme kaydettiklerini söyledi.

BENZERSİZ BİR KONAKLAMA İÇİN MSC CRUISES İLE İŞBİRLİĞİ

Katar Yüksek Komitesi Genel Sekreteri Hassan Al Thawadi şunları söyledi: “2022’de Dünya Kupası taraftarlarına benzersiz bir konaklama seçeneği sunmak için MSC Cruises ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Dünyanın dört bir yanından gelen taraftarların, West Bay’in benzersiz manzarasını seyredebilecekleri, tüm stadyumlara ve alanlara hızlı bir şekilde erişebilecekleri bu muhteşem yolcu gemilerinde konaklama fikrini duyduklarında, heyecanlanacaklarından eminiz. ”

MSC Cruises Yönetim Kurulu Başkanı Pierfrancesco Vago, şunları ekledi: “Katar’ın FIFA Dünya Kupası etkinlikleri sırasında ülkeyi ziyaret eden turistlerin deneyimlerini zenginleştirmek adına kaliteli konaklama ve hizmetler için gemilerimizi tercih etmelerinden dolayı memnuniyet duyuyoruz. Turnuva, dünyanın en popüler etkinliklerinden biri ve bu etkinlik Doha’ya dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilere, gemilerimizi deneyimlemeleri ve eşsiz hizmetlerin tadını çıkarmaları için muhteşem bir fırsat olacak.



YAPIM AŞAMASINDA

Anlaşma şartlarına göre, Katar Devleti MSC Europa ve MSC Poesia’yı kiralayacak. 2022’de teslim edilmesi planlanan MSC Europa şu anda Fransa’nın Saint-Nazaire kentinde yapım aşamasında olup, ayrıca MSC Cruises filosundaki, sıvılaştırılmış doğal gazla çalışacak olan ilk gemi olacak. Böylece, çevre dostu deniz yakıtı hava emisyonları minimumda tutulacak.




Kaynak: Turizmgünlüğü
Eklenme tarihi: 21.11.2019




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 TRANS KIBRIS
 KARTAL Gemi İşlet..
 GÜLHAN Denizcilik
 GÜLNAK Denizcilik
 MULTISERVICE Ship..
 BOCA Denizcilik v..
 İSKOLDEN A.Ş.
 GÖCEK Yatçılık
 CASPI Cargo Lines..
 ALFEKS ALESTA Den..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim