Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Gemiler sanal ortamda geçit töreni yaptı
Avrupa'da İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin hemen ardından gerçek hayattaki kutlamalarının küresel pandemik kısıtlamalar nedeniyle iptal edilmesinden dolayı benzersiz bir çevrimiçi etkinlik fikri World of Warships tarafından hayata geçirildi.



Wargaming, geçtiğimiz günlerde Twitch'te canlı yayınlanan ilk World of Warships Sanal Deniz Geçit Töreni’ne özel yeni bir video yayımladı. New York City limanı aracılığıyla önceden kararlaştırılmış bir oluşumda gemileri komuta eden gönüllü oyuncularla birlikte canlı Sanal Geçit Töreni düzenlendi.



World of Warships geçit töreni, donanma uzmanları ile New York Times'ın en çok satan yazarı ve deniz tarihçisi James D. Hornfischer'in yorumlarıyla öne çıkan müttefik savaş gemilerinden 24 tanesini içeriyordu. Popüler influencerlar Mighty Jingles, Drachinifel ve Wargaming'in başkanı ek tarihsel bağlam sağlamak ve İkinci Dünya Savaşı sırasında gemilerin başarılarını vurgulamak için sunum yaptı.

'DEĞİŞİK TÜRDE BİR DENEYİMDİ'

World of Warships'in İdari Yapımcısı Philip Molodkovet etkinlikle ilgili, “Bu, bizim için değişik türde bir deneyimdi. Çünkü haritayı uyarlamamız ve gemilerin tüm deneyimi mümkün olduğunca doğru ve tanınabilir hale getirmek için uygun bir formasyonda hizalandığından emin olmamız gerekiyordu. Bu geçit töreninin gerçekleşmesini sağlayan hem ekibimiz hem de oyuncularımızla inanılmaz gurur duyuyorum. 75’inci yıl dönümünü hatırlanacak bir etkinlik haline getirme konusunda üzerimize düşeni yaptığımızı umuyoruz” açıklamasında bulundu.



World of Warships'in tutkulu oyuncusu Deniz Uzmanı ve Yazar James D. Hornfischer, “Bu özel geçit törenini anlatmaya davet edilmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Paylaşılan tarihimizin önemli yönlerini göstermek için video oyunlarını kullanabilmek inanılmaz. Bir kez daha, ilgili herkesin özel çabasından etkilendim. Sergilenen tarihsel doğruluk ve topluluğun tepkileri muhteşemdi” dedi.



Etkinlikle ilgili önemli detaylar oyuncularla paylaşıldı

* Sanal Donanma Geçit Töreni’ne toplamda 24 gemi katıldı ve 8 gemi ayrıntılı olarak izleyicilere sunuldu.
* Temsil edilen ülkeler arasında İngiltere, ABD, Kanada, Milletler Topluluğu, Fransa, Polonya, Rusya yer alıyordu.
* Geçit yolu 62 kilometre uzunluğundaydı.
* Geçit törenine katılan en büyük gemi HMS Hood (263.3 metre), dönemden günümüze gelmiş en eski gemi USS Massachusetts (210 metre), en küçük gemi ise HMS Campbeltown (95.81 metre) idi.
* Sunulan 24 gemiden 5'i hala müze gemisi olarak faaliyet gösteriyor: USS Kidd (ABD), USS Texas (ABD), USS Massachusetts (ABD), ORP Blyskawica (Polonya), HMCS Haida (Kanada)
* World of Warships, İkinci Dünya Savaşı gazileri için kendi hikayelerini anlatabilecekleri, deneyimlerini toplulukla paylaşabilecekleri ve oyunculara oyun içi hediyeler verebilecekleri özel bir video hazırladı. Tüm bölümleri izlemek için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Kaynak: Mynet
Eklenme tarihi: 16.05.2020




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ALEV Deniz Taşıma..
 EGETAN Denizcilik
 NEMTAŞ Denizcilik
 MERİÇOĞLI-1 Yat I..
 SEACOR INTERNATIO..
 ÜTOPİK Rekreasyon..
 ADATEPE denizcili..
 LORİ Denizcilik
 RTS Denizcilik Sa..
 ARZU Denizcilik v..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim