Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
'Çalıştığım tersanede darp edildim' iddiası
F.A isimli şahıs 1,5 yıldır kalite kontrol şefi olarak çalıştığı tersanenin müdürü tarafından darp edildiğini ve istifaya zorlandığını iddia etti.

1,5 yıldır H. tersanesinde, yeni inşa departmanında kalite kontrol şefi olarak çalıştığını ve haksızlığa uğradığını iddia eden F.A 'nın gönderdiği mektubu yayınlıyoruz.



"Ben H. tersanesinde 1,5 yıldır kalite kontrol şefi olarak yeni inşaa departmaninda çalışmaktayım.

Tersanemizde bir projemizde bir sıkıntı olustu ve bu durumdan tersane genel müdürü T. Y. sorumlu olduğundan, kendisini tersane sahibine karşı korumak için bunu benim üzerime atarak, bana seni işten çıkartacağız ya tamir departmanina gec yada sana yerimiz yok tersanede dedi, bende tersanemizdeki bu durumun sebeplerini delilli ispatlı olarak tersane sahibimize mail olarak attım ve herseyi anlattım. Dün sabah tersaneye gittim, insan kaynakları departmani aradi oraya geçtim seni şuan pandemi sürecinden dolayi isten çıkaramıyoruz ama sen istifa et yada ücretsiz izne çıkartacağız dedi, bende istifa etmem haklarımı almak istiyorum, ücretsiz izne çıkartın ozaman dedim, tamam dediler kendi ofisime arkadaşlarla vedaslamaya geçtim, ofisime bi girdim ki gece bilgisayarımı toplayıp götürmüşler. Şaşırdım. Sonra arkadaşlarla vedalaşırken insan kaynakları beni aradı yine ve gel bidaha görüşelim dedi ve gittim sonra bana istifa etmemin daha iyi olacağını sikinti çıkmamasını ve T. Y. benimle görüşmek istediğini söyledi bende gorusmek istemiyorum dedim ve istifa etmeyeceğimi soyledim ve tekrar kalan arkadaşlarımla vedalaşıp tersaneden ayrılacaktır. Bu esnada insan kaynakları tekrar aradı ve T. Y. benimle görüşmek istediğini tekrardan söyledi ve ben istemiyorum dedim kapattım telefonu o arada kapi güvenlik şefi M. geldi ve bana; F. bey insan kaynaklarinda ufak bir isiniz daha kalmış onu halledelim çıkarsınız tersaneden dedi tamam dedim ve insan kaynaklarının binasına gittik, işte yaşadığım bu ağır olay bundan sonra başladı. Beni kumpas kurarak yalan söyleyerek oraya soktular ve bir anda odanın içine tiktilar o arada eğitim salonundaki tüm eğitim alan firma personellerini dışarı çıkarttılar kalabalık ve curcuna olustu. Bir baktim T. Y elinde dosya ile odada. Arkamı döndüğümde kapiyi kapatmışlar. Bu adam elindeki dosyayı bana fırlatarak sen şerefsiz ... çocuğusun gibi hakaretlerde bulunurak bana fiziksel olarak saldırmaya başladı ve bana vurarak salondaki sandalyelerin üzerine düştüm, midemden yaklaşık 1,5 ay önce ameliyat olmustum bu sebeple yaralim da o esnada acıdı ve kalkıp kapiya yöneldim kapiyi açamadım kapi tutuluyordu dışarıdan sonra bağırmaya basladim Allahını seven yokmu beni öldürecekler diye sonra onlarda telaşa düştüler ve kapiyi zorlayarak açtım o odadan çıktım koşarak diger kapiyi da geçip kendimi dışarı atacaktım, tam dış kapiyi hafif araladim gibi oldum, beni yakaladilar ve T. Y. benim arkadan tutup kafamı yari acik konumdaki kapiya vurdu ve arada dışarı attım kendimi, alnimda bir yaralanma ve şişme olustu, sonra bağırmaya devam ettim Allahını seven kurtarsin T. Y. beni öldürecek diye, sonrasinda beni arbede ile onun kumpasinda kullandıkları dışarı çıkardılar tersaneden bana darp ederek iterek."





Kaynak: Denizhaber.com
Eklenme tarihi: 12.11.2020




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 NAKLET Ticaret Lt..
 CTM Denizcilik
 MILLENIUM Yachtin..
 ERSAGUN Denizcili..
 TRANSPASİFİK deni..
 KARAN Gemi İşl. İ..
 BAYRAKTAR Denizci..
 KARADENİZ Yatçılı..
 KEVSER Denizcilik
 YÜKSEL Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim