Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Gemilerde 'Duygusal Çeviklik ve Duygusal Dayanıklılık' eğitimi
Türk Armatörler Birliği tarafından gemiadamları ve şirket çalışanları için "Duygusal Çeviklik ve Duygusal Dayanıklılık Eğitimi" verilecek. Toplam 12 Saat sürecek olan eğitim, 14-15-16-17 Aralık 2020 tarihlerinde ve saat 18:30-21:30 aralığında yapılacak. Eğitim ücreti 450-490 TL + KDV şeklinde belirlenmiş.

Türk Armatörler Birliği sitesinde yer alan duyuruya göre eğitimin içeriği şu şekilde olacak:

Eğitimin Amacı:

* Bu eğitimin ana amacı özellikle uzun süre kapalı bir ortamda, yani gemide yaşamak durumunda kalan gemi adamlarının duygu ve motivasyonunu olumlu anlamda yönetebilmeleri ile şirketlerde çalışanların hem çalışma ortamından ve hem de sosyal çevresinden kaynaklanan duygusal değişimlerini kontrol altında tutarak pozitif bir bakışa sahip olmalarını amaçlamaktadır.

* Duygusal çeviklik; günlük rutin ve hatta başımıza gelenlerle mücadele etmek ve öz-motivasyonu korumak anlamında önemlidir. Aniden bizi yakalayan yıkıcı duyguları dinamik duygulara çevirmemiz konusunda bize destek verir. Böylece anlamlı sonuçlar yaratmayı ve hatta o amaçlara koşmayı başarırız.

* Duygusal dayanıklılık-yılmazlık yan, Resilience ise; deneyimlemeden kendimizi test edebileceğimiz bir kapasite değildir. Bizi çok zorlayan durumlarda bu kasımızı fark ederiz. Çeviklik yıkıcı duygulardan dinamik duygulara atlayabilmeyi, resilience ise bize hayatı sorgulatan durumlarda bile tekrar ayağa kalkabilmek için değişmeyi, kendimizi yönetmeyi ve yola devam etmeyi sağlayan kapasitedir.

* Çeviklik; biz zaten yoldayken bize destek olan bir kapasiteyken, resilience tekrar yola çıkacak gücü bulmamızı sağlar.

* Bu atölyenin amacı, örnek olay ve uygulamalar ile katılımcıların duygularının güdümündeki eğilimlerinin daha fazla farkına varmaları ve daha sonra duygusal çeviklik ve dayanıklılıklarını artırabilmeleri konularında bilgi, beceri, yüksek farkındalık kazandırmaktır.

İlgili duyuruyu BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ





Kaynak: www.gemipersoneli.com
Eklenme tarihi: 27.11.2020




Share |




YORUMLARINIZ


Motivasyon...
Buna gelene kadar daha yerinde uygulamalar getirilse eminim daha faydalı olacaktır.maaşlarin zamanında yatırılması, düzgün kumanya gönderilmesi, evrak işlerinin azaltılması,yıllardır aynı firmada çalışan psikolojisi bozuk kaptan veya başmakinistlerin doğru/yalnış beyanlarıyla tek kalemde gemiden personelin çekilmesi, sosyal hayattan haberdar olunabilmesi için her gemiye internet bağlantısı kurulması vs vs vs...saymakla bitmez.

Yazan: Ibrahim kaptan - 2.12.2020 00:14:49


boşu boşuna
ben gemilerde yaklaşık 24 sene çalıştım gemi adamlarının duygusal durumlarını ve motivasyonlarını arttırmak iyileştirmek istiyorsanız boşu boşuna oturduğunuz yerde kurs falan çıkartmayın çalışanların maaşlarını zamanında yatırın sigorta primlerini tam yatırın kendinizin evinizde çocuğunuza yedirmeyeceğiniz kalitesiz ürünleri gemilere kumanya diye göndermeyin insanları saatlerce sınırsız çalıştırıp sonrada fazla mesai ücretine gelince yok demeyin daha bunun gibi birçok şey yazabilirim ama bunları bile yapsanız gemilerde motivasyon sorunu olmaz yok ben ofiste sıkıldım bir kurs açayım hem eğlenirim hem biraz daha para kazanırım diyorsanız başka
Yazan: atill genç - 30.11.2020 14:53:03


Bir bu eksikti
Evet bir bu eksikti yaw zaten iş bulamıyoruz boşu boşuna masraf çıkartıyorlar. Bunun yerine herhangi bir hastaneden psikolojik rapor isteseler daha iyi.
Yazan: Can - 29.11.2020 01:24:47




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 THH Shipping
 TUNCMETE Denizcil..
 MARİNTEK Danışman..
 IŞIK Group Shippi..
 BLUETANKERS
 MILLENIUM Yachtin..
 MERT Denizcilik
 GÜÇLÜ Denizcilik ..
 NNC Shipping. co.
 SOYLU Denizcilik ..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim