Dev konteyner gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti
Dev konteyner gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti. Geminin boğaz geçişi havadan da görüntülenirken gemi yaklaşık 1,5 saatte geçişini tamamlayarak Romanya'nın Köstence Limanına gitmek için Karadeniz'e açıldı.
300 metre uzunluğunda ve 49 metre genişliğindeki 'CMA CGM MİSSOURİ' adlı Liberya bayraklı konteyner gemisi saat 09.00 sıralarından Marmara Denizi'nde İstanbul Boğazı'na girdi. Yaklaşık 3 futbol sahası uzunluğundaki dev geminin boğaz geçişine Kurtarma 11 römorkörü de eşlik etti. Geminin boğaz geçişi sırasından kıyıda balıktutanlar şaşkın bakışlarla izledi.
Geminin boğaz geçişi havadan da görüntülenirken gemi yaklaşık 1,5 saatte geçişini tamamlayarak Romanya'nın Köstence Limanına gitmek için Karadeniz'e açıldı.
Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz
Kurumsal Üyelerimiz
AKUADEM Ltd Sti
YAĞMUR Deniz Tasi..
OZI Yatching
HUG Denizcilik
BOCA Denizcilik v..
AYKIN Deniz Nakli..
INSPEKTOR Marıne ..
YALOVA Sualtı Su ..
DOĞANBEY Denizcil..
HAY Shipping
...