Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Yük gemisinin aşçısı kaptanı öldürdü!
MEGHNA LIBERTY isimli dökme yük gemisinde aşçı olarak görev yapan mürettebatın 20 Kasım'da gemi Hint okyanusunda seyrederken gemi kaptanını öldürdüğü bildirildi.

Bangladeş bayraklı MEGHNA LIBERTY isimli dökme yük gemisinde aşçı olarak görev yapan mürettebatın 20 Kasım'da gemi Hint okyanusunda seyrederken gemi kaptanını defalarca bıçaklayarak öldürdüğü açıklandı.



Mürettebata teslim oldu!

Ulaşan detaylara göre aşçı 33 yaşındaki Filipinli Calopez Alfred Kenneth Bonghanoy, 44 yaşındaki Kaptan Rolly Baquillos Solante'yi kamarasında öldürdükten sonra suçunu itiraf ederek mürettebata teslim oldu. Diğer yandan elim olayda, gemi kaptanının kamarasında kanlar içinde bulunduğu belirtildi.

Diğer mürettebat üyelerinden edinilen bilgiye göre, geminin kaptanının aşçı ile süregelen bir tartışma içerisinde olduğu bildirildi.

Defalarca bıçakladı!

Yük gemisinde görev yapan zabitlerin aşçıyı bir koridorda buldukları ve şoka girmiş bir şekilde kaptanı öldürdüğü ifadesini tekrarladığına şahit oldukları öğrenildi. Zabitler kaptanın kamarasına girdiğinde 44 yaşındaki denizciyi kanlar içinde yatar vaziyette buldu. İlk müdahale için harekete geçilse de kaptanın kan kaybından ölmüş olduğu belirlendi.

Sorgulama sırasında aşçının kaptanı defalarca bıçakladığını itiraf ettiği belirtildi. Aşçı polise, kaptanın diğer mürettebat üyelerinin önünde sık sık kendisine hakaret ettiğini söylediği öğrenilen detaylar arasında. Aşçı, hakaretlere daha fazla dayanamadığını ve bir tartışmanın kaptanı bıçaklamasına yol açtığını iddia etti.

Mauritius yetkililerinin tüm mürettebatın pasaportlarına geçici olarak el koyduğu ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Diğer yandan cinayet silahının bulanamadığı, aşçının cinayet silahını denize atmış olabileceği öğrenildi.




Kaynak: Denizhaber.com
Eklenme tarihi: 26.11.2021




Share |




YORUMLARINIZ


Hatırlamaz
Zabitlerin makus talihi gurur, kibir, ego, dağları ben yarattım, ben bilirim, inat. Bir kaç gün içinde hatırlayan olmaz ince denizcilikde öldürülen kaptanı hatırlayan varmı?

Yazan: Yavuz akyol - 26.11.2021 21:21:16




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 GÖCEK Yatçılık
 BEKIR SENGUL Ship..
 BUTONİ A.Ş.
 IDE Yachting
 GARANTİ Denizcili..
 İDÇ Denizcilik
 İMDAT Gemicilik S..
 SEA PARTNER Inc.
 TRIO Denizcilik İ..
 GÜRDENİZ Deniz na..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim