Demre Yat Limanı Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptırılacak
Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre Antalya Demre Yat Limanı Yap-İşlet-Devret Modeli çerçevesinde yaptırılacak.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Antalya Demre Yat Limanı Projesi 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkındaki Kanun kapsamında ihale edilecek.
İstekliler, projeye ait ihale dosyalarını 1 Şubat 2022 tarihinden itibaren Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Limanlar ve Kıyı Yapıları Yapım Dairesi Başkanlığında ücretsiz olarak görebilecek.
Proje tekliflerinin 1 Mart 2022 tarihine kadar Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sitesi (B) Blok Emek - Çankaya / Ankara adresindeki Limanlar ve Kıyı Yapıları Yapım Dairesi Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.
Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz
Kurumsal Üyelerimiz
KAPTAN ACAR Yatçı..
SÜVARİ Gemi Kiral..
IMB Shipping and ..
MUSTAFA OKAN OĞUL..
RİMİT Denizcilik
ÇAVUŞOĞLU Kara ve..
KADIOĞLU Denizcil..
V.SHIPS Inc. Turk..
TUR YAT SAN
BOSMAR Gemi Acent..
...