Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
24 Nisan 2024
Haber
Anket
Kıyı Emniyeti'ne 8 'Deniz Trafik Operatörü' alınacak
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nde "Deniz Trafik operatörü" olarak görevlendirilecek, İstanbul'da 4 ve Mersin'de 4 kişi olmak üzere toplam 8 personel alımı yapılacak.

İŞKUR sitesinde yayınlanan ilana göre; KEGM (Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü) bünyesinde "Deniz Trafik operatörü" olarak, memur statüsünde görevlendirilecek, En az Uzakyol Kaptanı yeterliğine sahip 8 personel alımı yapılacak.

İŞKUR üzerinden alınacak personel alımı başvurularına sadece Lisans mezunu olan ve Uzakyol Kaptanı yeterliğine sahip olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. KPSS Şartı aranmayacak ancak KPSS dışında adayların YDS ve GASM sınavından puan almış olmaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak " şartları aranacak.

YETERLİK ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların, Uzakyol Kaptanı yeterlilik belgesine sahip olmaları ve en az bir yıl deniz hizmeti tecrübesine sahip olmaları gerekmektedir.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü adaylardan KPSS şartı talep etmemekle birlikte Yabancı Dil Sınavı şartı ve Denizcilik İngilizcesi sınavından puan almış olmaları gereklidir.

Kuruluşça yapılacak mülakat sınavına kadar ibraz edilmek üzere; İngilizce dil bilgisine yönelik ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 60 puan almak veya ÖSYM tarafından buna denk kabul edilen yabancı dil belgesine sahip olmak ya da GASM tarafından düzenlenen Denizcilik İngilizcesi sınavından en az 75 veya kılavuz kaptan yeterliliği ile fiili olarak herhangi bir kılavuzluk teşkilatında kılavuz kaptan olarak çalışıyor olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NEREDEN YAPILACAK

Kıyı Emniyeti Personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 8 Mart 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 14 Mart 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak.

KIYI EMNİYETİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular, başvuru süreci içerisinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web sayfasından ya da Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen gidilerek yapılabilecek.

* KEGM Deniz Trafik Operatörü İSTANBUL ilanı
* KEGM Deniz Trafik Operatörü MERSİN ilanı




Kaynak: https://www.gemipersoneli.com
Eklenme tarihi: 08.03.2022




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 YEŞİL Marmaris A...
 AFRICA MARINE COM..
 AKAYLAR Denizcili..
 UGUR 44 Vapur Ac..
 AQUANAUT Diving
 YOROZ Agency
 O.D.G.I. SHIPPING
 HACIBABA Ltd. Şti..
 REKA Denizcilik
 ATUNCO Shipping
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim