Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
18 Nisan 2024
Haber
Anket
Dev kruvaziyer Costa Venezia İzmir’de
İtalya bandıralı lüks otel konforunda 2 bin 116 kamarası bulunan Costa Venezia kruvaziyer gemisi İzmir’e geldi. Çoğu İtalyan bin 500 yolcu İzmir’in tarihi ve turistik yerlerini gezdi.



İstanbul'dan yaklaşık bin 500 turistle yola çıkan İtalya bandıralı kruvaziyer Costa Venezia, İzmir Limanı'na yanaştı. Çoğunlukla içerisinde İtalyan yolcuları barındıran, lüks otel konforunda 2 bin 116 kamarası bulunan 135 bin tonluk turistik gezinti gemisi Costa Venezia yaklaşık olarak bin 500 yolcusuyla İzmir Limanı'na demir attı. Turistler, çıkış işlemlerinin ardından kendilerini bekleyen tur otobüsleriyle kentteki tarihi ve turistik yerleri görmek için limandan ayrıldı. Saat 12'de İzmir'e yanaşan lüks gemi, akşam saat 8'de limandan demir alarak Bodrum'a doğru hareket etti.

15 GÜNDE BİR SEFER YAPIYOR

İtalyan bandıralı Costa Venezia, genellikle İtalya'dan uçakla İstanbul'a gelen yolcularıyla birlikte bir haftalık sefere çıkıyor. İstanbul'dan İzmir'e gelen gemi, ardından Bodrum'a ve Yunan Adaları'na sefer düzenliyor. Seferi tamamladıktan sonra ise İstanbul'a geri dönüyor.



KUŞADASI'NDA 2 GÜNDE 16 BİN TURİST SEVİNCİ

Aydın'ın Kuşadası ilçesine 2 günde kruvaziyerlerle 16 bin yabancı turist geldi. Kente gelen turistler esnafa adeta çifte bayram yaşattı. Önemli kruvaziyer limanlarından Ege Port Kuşadası'na son 2 günde 12 kruvaziyer yanaştı. Turistlerin yanı sıra mürettebat üyesi 5 bin 800 kişi de ilçeye giriş yaptı. Gelenlerin bir bölümü, otobüslerle Efes Antik Kenti ile Meryem Ana Evi'ni ziyarete gitti, bir bölümü ise ilçede kaldı. Ege Port Kuşadası Genel Müdürü Aziz Güngör, gelen yabancı turistlerle esnafın adeta çifte bayram yaşadığını kaydetti. Yarın iki kruvaziyerin daha limana yanaşacağını aktaran Güngör, "Limanımız şöhretli günlerine döndü. Ülkemiz için çok önemli olan bu turizm biçiminden tüm kesimlerin bol kazanç sağlamasını diliyorum." dedi.



Kaynak: yeniasır
Eklenme tarihi: 14.07.2022




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ER-MAR Denizcilik..
 TOLGA Denizcilik ..
 YELKEN Denizcilik
 VATAN PLASTİK San..
 SUNSAİL
 TEMEL Denizcilik ..
 RANMARİNE Denizci..
 HM Denizcilik Tic..
 ÖZSAY Deniz nakli..
 KEREM Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim