Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Nisan 2024
Haber
Anket
''MSC Aurelia'' gemisi, Türkiye ve Suriye'ye yardım taşıdı
"MSC Aurelia" gemisi İskenderun’a MSC Grubu ve MSC Vakfı'nın Rava Vakfı ile birlikte topladığı temel ihtiyaçlar ve ilk yardım malzemeleriyle doluydu.

MSC Grubu ve MSC Vakfı, Türkiye ve Suriye'deki deprem sonrasında halkı desteklemek için acil MSC Aurelia gemisini İskenderun’a gönderdi. Şirket, 16 Şubat'ta Napoli Limanı'ndan İskenderun limanına hareket eden gemilerden biri için Türk makamları, İtalya Dışişleri Bakanlığı ve Vatikan ile yakın koordinasyon içinde çalışıyor.



GEMİ TEMEL İHTİYAÇLAR VE İLK YARDIM MALZEMELERİ DOLUYDU

MSC Aurelia, MSC Grubu ve MSC Vakfı'nın Rava Vakfı ile birlikte topladığı temel ihtiyaçlar ve ilk yardım malzemeleriyle doluydu. Gemideki kargo, 60 palet tıbbi malzeme, gıda, hijyen malzemeleri, sıcak tutan giysiler ve battaniyelerin yanı sıra çocuklar için oyuncaklar ve boya kalemlerini içeriyordu. Ayrıca Vatikan adına 50 kutu termal gömlek taşınıyor. Geldiğinde MSC Aurelia, depremden etkilenenlere 1.000'den fazla yatağın yanı sıra bir restoran, sinema ve çocuklar için video oyunu eğlencesi sağlayarak acil durum konaklama hizmeti verdi.

BM MÜLTECİ AJANSI İLE İŞBİRLİĞİ

MSC Vakfı ayrıca Ürdün'den battaniyeler, şilteler, uyku tulumları, mutfak takımları, bidonlar ve lambalar dahil olmak üzere ilk yardım malzemelerini taşıyan 100 konteyneri BM Mülteci Ajansı'nın depolarının genel merkezi olan Hayfa üzerinden nakletmek için BM Mülteci Ajansı ile işbirliği yapıyor. Eşyalar, depremden en çok etkilenen Gaziantep ve diğer şehirlere ulaştırıldı.



MSC’DEN DÜNYA ÖLÇEKLİ OPERASYON

MSC Vakfı İcra Direktörü Daniela Picco şunları söyledi: “Dünyanın her yerinde işbirliği yaptığımız vakıfları ve dernekleri dahil ederek büyük ölçekli bir operasyonu harekete geçirebilecek küresel bir organizasyonun parçasıyız. En çok ihtiyaç duyan insanları her şekilde desteklemek için derhal harekete geçme konusunda güçlü bir zorunluluk hissediyoruz.

Türkiye ve Suriye'deki korkunç deprem olur olmaz, kısa sürede gemilerimizle teslim edebileceğimiz fon, erzak ve erzak toplamak için hemen harekete geçtik. Bu girişime hemen katıldığınız için teşekkür ettiğimiz Francesca Rava Vakfı ile değerli işbirliğimiz burada devreye giriyor.

DOKUZ ÜLKEDEN DESTEKLİ, ACİL MÜDAHALE YAPABILİYOR

Picco."MSC Aurelia'nın Napoli limanından ayrılışı, deniz ve kara yoluyla bir nebze rahatlık sağlamak için derneklere ve hükümetlere elimizden geleni sağlamak için çalışmaya devam ediyoruz. Korkunç koşullarda ve gelecekte şehirlerin ve çevrenin yeniden inşası için destek veriyoruz.

Bu yapılan MSC Vakfı ve MSC Group'un acil yardım operasyonlarının ön saflarında ilk kez yer alması değildir. 2022'de Ukrayna'dan gelen mültecilere yardım sunmak için milyonlarca avro değerinde olağanüstü fon sağladık ve sekiz acil yardım girişimine öncülük ettik. Dokuz ülke, küresel acil durum kapasitemizi güçlendiriyor,” diye ekledi.

*****************
KONU İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERİMİZ;
* MSC Grubu'nun Yardım Gemisi İskenderun'a Yanaştı




Kaynak: Türkiyeturizm
Eklenme tarihi: 27.02.2023




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 VBG Denizcilik
 TOPKAPI GROUP
 ALERİA Denizcilik..
 ESENYALI Gemi İşl..
 SEAHAWK Training ..
 ATLAS Gemicilik v..
 MARİN Römorkör ve..
 LCM ROTA
 ARMADOR Denizcili..
 KINAY Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim