Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
08 Mayıs 2024
Haber
Anket
DTO Fethiye şubesi, yeni binasına taşındı
Yeni hizmet binasına taşınan İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye şubesi yeni adresinde ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Şube Başkanı İlkay Tugay, 'Sigorta fiyatlarının makul düzeylere indirilmesini bekliyoruz' dedi.

Deniz ve yat turizminin önde gelen merkezlerinden biri olan Fethiye’de, denizcilik sektörüne daha iyi ve kaliteli bir hizmet verebilmek amacıyla, Deniz Ticaret Odası Fethiye şubesi, yeni hizmet binasında faaliyetlerine devam edecek.



Tugay, “Deniz ticaret odası Fethiye şubemiz yeni hizmet binasına kavuştu”

İMEAK DTO Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, satın aldıkları yeni hizmet binasında kendilerine destek olan genel merkez ile geçen dönem yönetimi ve meclis kurulu ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tugay şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi göreve geldiğimiz günden beri şube hizmet binamızın yenilenmesi, alınması ve eksiklerinin tamamlanması yönünde çalışmalar yürütüyoruz. Bunun sonucunda da Deniz Ticaret Odası Fethiye şubemiz yeni hizmet binasına kavuştu. Fethiye şubemiz bildiğiniz üzere uzun zamandır Fethiye sahilde bir iş hanı içerisinde, üç farklı odadan oluşan küçük bir alanda bulunmaktaydı. Uzun çabalar sonucunda bu yeri bulduk, görüşmeler yaptık. Hemen alt tarafında Fethiye liman başkanlığı binamız bulunuyor. İskelemiz ve yat limanımız var, Fethiye’nin en güzel yerinde kendi mülkümüz ve kendimize ait bir bina oldu. Birinci Karagözler Mahallesi 30. Sokak No:13/A adresinde olan yeni binamızda hizmet vermeye devam edeceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun.”



Tugay, Şubat ayı meclis olağan toplantısını da söz konusu yeni hizmet binasında gerçekleştirdiklerini ifade ederek, devamla şöyle konuştu:

“Meclis toplantımıza katılım sağlayan Omni Sigorta Broker’ı Nedim Erkan, deniz araçları sigorta konuları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda, sigorta fiyatlarının aşırı yüksek olduğunu ve sektörün bu konudaki taleplerini ilettik. Meclis üyelerimiz sigortalar ile ilgili sorularını yöneltti. Verimli bir toplantı oldu, sigorta fiyatlarının makul düzeylere indirilmesini bekliyoruz. Toplantıya katılımdan dolayı çok teşekkür ediyorum.”




Kaynak: gercekfethiye
Eklenme tarihi: 7.03.2023




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 KUTUP Denizcilik
 İMTRANS Denizcili..
 ELİT Denizcilik S..
 GÖCEK Yatçılık
 ANGELS PRO ACTION
 OZI Yatching
 İBC GÜLER
 ÇEBİ Denizcilik
 AR Shipping
 AVRASYA EXPRES
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim