Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
09 Mayıs 2024
Haber
Anket
Armatör tarafından darp edilen ikinci kaptan şikayetini geri alması için tehdit ediliyor
Mavi Marmara bu kez darp olayı ile gündemde! Tank suyuyla yapılan yemeği istemeyen kaptan darp edildi.

İsrail'in saldırısına uğrayan Mavi Marmara gemisi Anatolia ismini aldıktan sonra geçen yıl Yunanistan güçlerinin taciz ateşine maruz kalmıştı. Aynı gemi bu kez de armatör ve kaptan arasında yaşanan darp olayının adresi oldu. Haydarpaşa Limanı'nda demirli gemide, tank suyuyla yapılan yemeği yemek istemediğinden yemek için şirketten para isteyen Anatolia'nın ikinci kaptanı Serken Göker, armatörün sopalı saldırısına uğradığını iddia etti. Kafasına dikiş atılan ve kaşı yarılan Kaptan Göker, şikâyetini geri alması için tehdit edildiğini söyledi.



İsrail'e yardım götürürken İsrail güçlerinin saldırısına uğrayan Mavi Marmara Gemisi'yle ilgili haberler bitmek bilmiyor. Daha sonra satılıp Anatolia ismini alan gemi geçtiğimiz yıl uluslararası sularda Yunanistan'ın sahil güvenlik güçleri tarafından taciz ateşine maruz kalmıştı. Aynı gemi bu kez darp vakasıyla gündemde. Anatolian isimli Kargo Gemisi'nin ikinci kaptanı Serkan Göker, gemide içme suyu bulunmamasından ötürü tank suyu ile yapılan yemeği yemek istemeyince telefonda görüştükleri armatörle arasında sözlü tartışma yaşadı. Armatör, iddiaya göre sözlü tartışmada öfkesini yenemeyince Anatolia gemisine gelerek kaptan Göker'e sopayla saldırdı. Saldırının ardından kafası yarılan, kaşı patlayan ve vücudunun çeşitli yerlerine darp alan Göker şikâyetçi oldu. Karısı ve kızı üzerinden şikâyetini geri alması için kendisine baskı yapıldığını söyleyen Göker, can güvenliğinin tehlikede olduğunu dile getirerek yetkililerden yardım bekliyor.



"SEN TANK SUYUYLA YAPILAN YEMEĞİ YEMİYOR MUSUN?" DEDİ

Kaptan Göker'e göre; 5 Haziran'da Haydarpaşa Limanı'nda demirli olan gemideki içme suyu bitince aşçının tank suyuyla yemek yaptı. Birinci kaptan yemeği yemek istemedi ve yine birinci kaptanın isteği üzerine Göker, şirketin muhasebesini arayarak yemek için para talebinde bulundu. Kısa bir süre sonra armatörün kendisini aradığını söyleyen Göker, armatörün "Sen tank suyuyla yapılan yemeği yemiyor musun? Ben senin yemek paranı ödemek zorunda değilim" sözlerine muhatap oldu. Bunun üzerine Göker, "Sadece ben değil, güverte reisi olarak kaptanla birlikte toplamda 3 kişi yemeğe çıkacaklarını, "Tank suyuyla yapılan yemeği neden yiyeyim ki?" diye karşılık verdi. Tartışma uzayınca Göker, içeride alacağı olduğunu, onu göndermeleri durumunda kendi parasıyla yiyebileceğini, hatta gemiyle ilişiğinin kesilmesini istedi. Bunun üzerine armatör "Bekle hesabını kesmeye geliyorum" diyerek geminin yakınlarında bulunduğundan gemiye geldi.



"BANA SOPAYLA SALDIRIP KAFAMI YARDI, KAŞIMI PATLATTI"

Göker'in iddiasına göre kaptanın kamarasında çay içtikleri sırada gemiye gelen armatör elindeki odun parçasıyla küfürler ederek Göker'in kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine vurmaya başladı. Aldığı darbeler ile kafası patlayan, kaşı yarılan ve vücudunun farklı yerlerinde morluklar oluşan Göker, armatörün o sırada kendisini öldürmekle tehdit ettiğini söyledi. Ambulansı ve polisi aradığını aktaran Göker'in kafasına götürüldüğü hastanede dikiş atıldı. Olay üzerine darp raporu alıp şikâyetçi olan Göker, bir hafta istirahat aldı. Armatörün bir denetimli serbestlik alarak serbest kaldığını belirten Göker, şikâyetini geri alması için tehdit edildiğini ve ailesiyle birlikte can güvenliğinden endişe ettiğini dile getirdi.

*****************
KONU İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERİMİZ;
* Yemek parası isteyen İkinci Kaptan, armatör tarafından darp edildi !




Kaynak: Sabah (Koray Taşdemir)
Eklenme tarihi: 21.06.2023




Share |




YORUMLARINIZ


sahtekar ser*** gö***
gittiği her gemide santaj yalan iftira ve personelden para alıp kimisini ödemeyen bir kişi grerçek hayatıda sahte...Ne tüdev okumuşu ne kıbrıs mezunu para ile panama ehliyeti almış her şirkette olay yaratan ve mahkemelerde dolaşan sahte mit personeliyim diye iddia eden kişidir.

Yazan: aydn burç - 8.09.2023 14:22:02




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ASPET Gemi
 RABİA Denizcilik
 C-M Denizcilik
 KARAN Gemi İşl. İ..
 TOPKAPI GROUP
 ER Gemicilik
 LNS Marine Ltd. Ş..
 YANARTAS Travel A..
 ORSA Tanker İşlet..
 MİRA Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim