Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
08 Mayıs 2024
Haber
Anket
Marmaris Boat Show başladı
Marmaris Boat Show-Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Başkan Mehmet Oktay, “Bir deniz kenti olan Marmaris’te denizcilik sektörünü bir adım ileriye taşıyacak bu önemli etkinliğin esnaflarımıza ve sektör bileşenlerine katkı sağlamasını diliyorum” dedi.



Marmaris Ticaret Odası ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü iş birliğinde, Marmaris Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen "Marmaris Boat Show-Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı" başladı. Marmaris Marina'da gerçekleşen, deniz araçları, yat ekipmanları ve aksesuarlarının yer aldığı Marmaris Boat Show'a, 50'ye yakın firma 100'ün üzerinde marka ile katılım sağladı. Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Ticaret Odası Başkanı S. Mutlu Ayhan, TOBB fuarcılık sektör meclisi Başkanı Cihat Alagöz, fuar organizatörü Recep Karakaya tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile fuarın resmi açılışı gerçekleştirildi.

Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri teker teker stantları gezerek firma sahiplerinden bilgi aldı, katılımcılarla sohbet etti. Marmarisli kaptan ve ahşap tekne ustası Mustafa Kısaoğlu tarafından, Marmaris'e özgü "Yelkenli Paraçele" tipi teknenin fuar alanında gerçekleştirilen yapımı fuarın ilgi çeken etkinliklerinden biri oldu. MTO tarafından hazırlanan stantta ise Marmaris'te mavi yolculuğun ilk teknesi olan Hürriyet'in yapımında kullanılan malzemeler sergilenirken, 1930'lu ve 40'lı yılların gazete kupürlerinden oluşan "Cumhuriyet'in İlk Yıllarında Basında Marmaris Fotoğraf Sergisi" ve Marmaris'in süngercilik tarihine ait detaylara yer veren "Yakın Geçmişte Marmaris'te Süngercilik Fotoğraf Sergisi" de yer aldı. 28 Ekim saat 19.00’a kadar açık kalacak fuar alanına girişin ücretsiz ve fuarın her gününde çeşitli etkinliklerin yer alacağı belirtildi.

BİRLİKTELİĞE VURGU

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, açılışta yaptığı konuşmasında, ilçede dünyada örnek gösterilecek organizasyonlara imza atıldığını belirterek, "Birlikte yürüdüğümüz sürece Marmaris gerçek anlamda dünyanın marka kentlerinden olacaktır. Bırakın Avrupa'yı dünyada örnek gösterilecek organizasyonlara iş birliği ile imzamızı atıyoruz" dedi.




Kaynak: ankahaber
Eklenme tarihi: 27.10.2023




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 KARAN Gemi İşl. İ..
 ATLAS GRUP Denizc..
 SELİNDA Boat
 BLUETANKERS
 UNICOR İnternatio..
 GÖCEK Yatçılık
 SUDE Denizcilik
 KURUOĞLU Denizcil..
 MARİNPET Petrol D..
 ALERİA Denizcilik..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim