Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
İsrailli Turistler Apar Topar Dönüyor
Türkiye'de bulunan İsrailli turistler, saldırının hemen ardından yetkililerin çağrısı üzerine apar topar ülkelerine döndü. Tatillerini yarıda kesen İsrailli turistler, Atatürk Hava Limanı'nda uzun kuyruklar oluşturdular.

İsrail, Mavi Marmara'ya yapılan saldırılara Türkiye'de tepki olarak yapılan protesto gösterilerine dikkat çekti ve vatandaşlarının Türkiye'ye gitmemeleri konusunda uyarıda bulundu. İsrail'in, vatandaşlarına 'Türkiye'ye gitmekten kaçınmaları' çağrısı, şu anda Türkiye'de bulunanları da etkiledi. Çağrının ardından pek çok turist, tatilini yarıda keserek dün apar topar Atatürk hava Limanı'la koştu. İsrail'in, Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırması nedeniyle Türkiye'de bulunan birçok İsrailli turist ülkelerine erken döndü. THY'nin İstanbul Tel Aviv seferlerini yapan uçaklarında seyahat edecek İsrailli yolculardan bazılarının Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne de erken geldiği gözlendi. İsrail'deki ilgili birimden yapılan açıklamada, halen Türkiye'de bulunan İsrail vatandaşlarından ise 'dikkat çekmemeleri' ve 'kalabalık yerlere gitmemeleri' istendi.

UÇUŞ ANLAŞMASI İPTAL

Atlasjet Havayolları ile İsrail'in ulusal havayolu El-Al arasında, 20 Haziran'dan itibaren İstanbul- Tel-Aviv hattında karşılıklı seferler düzenlenmesi amacı ile imzalanan Code-share (Ortak Uçuş) anlaşması, iki havayolu şirketinin karşılıklı görüşmelerinin ardından iptal edildi.

Kruvazör demir atmadı

Antalya'nın Alanya ilçesinde gelen Mirage1 isimli İsrailli turistleri taşıyan kurvaziyer gemisi limana yanaşmadan geri döndü. Dün saat 13.00'de limana gelmesi beklenen ve bu yönde hazırlık yapılan gemi, İsrail'in çağrısına uyarak turistleri indirmeden geri döndü. 'Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım' kampanyası kapsamında Kıbrıs'ın güneyinden Gazze'ye doğru yol alan gemilere operasyon düzenleyen İsrail, Türkiye'ye turist taşıyan gemilere, 'Türkiye'ye seyahat etmekten kaçının' çağrısı yaptı.

Kararlarına saygılıyız

Alanya Liman İşletmeleri (ALİDAŞ) Başkanı Kerim Taç, İsrailli yolcuları Alanya'ya getirecek gemi seferlerinin iptal edilmesi kararını saygıyla karşıladıklarını söyledi. Taç, saldırıyı insan olarak hiç kimsenin tasvip etmediğini belirterek, "ALİDAŞ olarak, İsrail gemilerini yıllardır Alanya Limanı'nda ağırlıyoruz. Biz de onlara güvenlik açısından en güzel hizmeti vermeye çalışıyorduk. Saldırı sonucu güvenlik nedeniyle gemiler Güney Kıbrıs'a yönlendirildi" dedi.


Kaynak: YeniŞafak
Eklenme tarihi: 01.06.2010




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 BEYAZ Deniz Taşım..
 DOGRUYOL Gemi İşl..
 BARİKA Denizcilik..
 AVRASYA EXPRES
 AKNUR Denizcilik
 ISKOMARINE Denizc..
 BERK Turizm Yatçı..
 GOKTAS Yatcilik L..
 NES TEKNOLOJİ
 EMSAN Denizcilik ..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim