Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Halikarnas şirketler grubu veliahtı defnedildi
Fethiye'de otel sahibi tarafından öldürülen genç işadamı Demokan Özkaynak, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Avustralya’da eğitim gören Demokan Özkaynak (31) duyarlı bir işadamıydı. Engellilere destek veriyor, çevreyi tahrip edenlerle mücadele ediyordu. Genç işadamının annesi Filiz Hanım, Marmaris Yacht Marin’in sahibi ve Halikarnas Şirketler Grubu Başkanı Bilgin Özkaynak ile evli. Demokan Özkaynak kısa süre önce ‘Eren’ olan soyadını mahkeme kararıyla değiştirmişti.

Bilgin Özkaynak işlerinin bir bölümünü eşi Filiz Hanım’ın ilk kocasından olan, öz oğlu gibi sevdiği Demokan’a devretmişti. Fethiye’de ‘mafya lideri’ olarak tanınan Burhan Ataalp ile Demokan Özkaynak’ın yolu daha önce kesişmişti.

KONSERDEN SONRA ÖLDÜRÜLDÜ

Burhan Ataalp, Fethiye’nin Günlüklü Koyu’ndaki ‘Bay Otel’i yaptırırken çok sayıda ağacı katletmişti. Doğa tutkunu Demokan Özkaynak çevrecilerle birlikte Burhan Ataalp’i protesto etmişti. 11-13 Haziran’da Günlüklü Koyu’nda motosikletçiler ile gurmeleri buluşturan ‘Uluslararası Gourmet Riders Festivali’ düzenlendi. (Gurme: Yemekten anlayan. Riders: Biniciler.)

Demokan Özkaynak ile arkadaşı Levent Bakıray 12 Haziran akşamı festivale gitti. Genç işadamı aracını park ederken Burhan Ataalp ve koruması Nihat Polat ile tartıştı. Tabancalar çekildi. Demokan Özkaynak, Burhan Ataalp’in kurşunlarıyla öldü. Levent Bakıray yaralandı. Burhan Ataalp tutuklandı. Demokan Özkaynak dün İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreninde Demokan Özkaynak’ın nişanlısı Gül Sönmez, annesi, babası ve kardeşlerinin gözyaşları yürekleri dağladı. Festivali organize eden Marmaris Motor Kulübü Başkanı Güneş Karaçetin anlattı: “1.5 ay önce festivale destek olan Bilgin Özkaynak, eşi, Burhan Ataalp, ben ve eşim birlikte yemek yedik. Cumartesi akşamı Demokan, Fedon’un konserini dinledikten sonra otoparka gitti ve öldürüldü.” Öte yandan Burhan Ataalp’in kapatılan DYP’nin eski genel başkan yardımcısı Mustafa Yavuz’un dünürü olduğu belirtildi.

Halikarnas Şirketler Grubu bünyesindeki Blue Tankers / Bilnam Denizcilik şirketi Özay-4 (2005), Özay-5 (2007) ve Özay-6 (2008) gemileri ile Kimyasal Tankercilik alanında faaliyet göstermekte.

Özay-5 gemisi yaklaşık 3 ay önce Nijerya’da korsanların saldırısına uğramış ve 3 gemi personeli yaralanmıştı.

Demokan Özkaynak için Allah’tan rahmet, ailesi, dostları ve tüm denizcilik camiasına başsağlığı dileriz.

Kaynak: Posta+Gemipersoneli.com
Eklenme tarihi: 15.06.2010




Share |




YORUMLARINIZ


ışık
Allahtan rahmet dilerim Demokan abi çok iyi bir insandı karıncayı inciltmez misali.

Yazan: ferhat - 3.02.2013 00:09:28


çocukluk arkadaşım
demokanın öldüğüne hala daha inanamıyorum.demokanda nerden bulmuş silah neden kullanmış belki yanında silah olmasaydı böyle kötü birşey olmazdı.neyse takdiriilahi.benim sınıf ve sıra arkadaşımdı ama ilkokul bitince hiç görüşmedik neden bilmiyorum.ama çoçukken beraber çok gezerdik.babası bilgin bey tlf da görüştüm mezarlığını yerini öğredim .ve üç kere gittim enson kurban bayramında dua ettim tekrar gidicemm çünkü ben gerçekten çıkarsız sevdim arkadaşımı ondan 20 yıldır görüşmedik belki. allah rahmet eylesin demokan arkadaşıma mekanı cennet olsun onu vuran şerefsizinde allah belasını versin.
Yazan: özer bağlan - 30.11.2012 13:57:44



demokan ÖZKAYNAK beye allahtan rahmet diliyorum bilgin abiye ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletirim.ben zafer bilgin eski den halikarnas bünyesinde çalışan denizci....
Yazan: zaferbilgin - 4.04.2011 23:13:38




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 İSTANBUL34 Vap. H..
 FERGÜN Denizcilik
 RİMİT Denizcilik
 BEK Denizcilik
 KOÇANLAR Deniz Ta..
 MAKSİMUM Denizcil..
 YEŞİL Marmaris A...
 MEGASTAR Daily Bo..
 UGUR 44 Vapur Ac..
 HABAŞ Petrol Ürün..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim