Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Vicem Yat 2010 Özel Koleksiyonunu Tanıtacak
Türk yatçılığının dünya markası Vicem Yat, 2010 özel koleksiyonunu düzenleyeceği 'çok özel gece' programı ile tanıtacak.

Vicem Yat Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Hafızoğlu ve Deniz Yatçılık CEO'su Rupen Meyhanecioğlu'nun, Kempinski Hotel Barbaros Bay - Bodrum'da 28 Ağustos, Cumartesi günü düzenleyeceği gecede, VIP Vicem Yatchts Tanıtımı 72', 67', 57; 40' ve 36' serisinden 5 tekne ile yapılacak.

Bu arada, tanıtım kapsamında, tekne iç dekorasyonlarını yapan Vakko'nun sponsorluğunda yat gezileri ve test sürüşleri de gerçekleştirilecek.
1992 yılından bu yana, Türkiye'de ürettiği el yapımı klasik ahşap tekneleri ABD ve Avrupa'da kullanıcıların hizmetine sunan Vicem Yat, 2006 yılında Sanko Holding ile yaptığı ortaklıkla motor yat piyasasının yükselen yıldızlarından birisi haline geldi. Vicem markası altında Vicem Classic, Vicem Cruiser, Vicem Yacht, Vicem Sportfish serileri dahilinde 9 ile 46 metre arası tekneler üreten Vicem Yat, 2008 yılı sonu itibariyle 180'in üzerinde tekneyi dünyanın farklı yerlerindeki kullanıcılarına teslim etti.

Mevcut serilerinin yanı sıra, Vicem, 2008 yılında Vicem Yacht Serisi ile 35 metre ve 46 metrelik kompozit mega yat üretiminin yanı sıra 14 ve 16 metrelik spor teknelerinin de seri üretimine başladı.
2008 yılı sonu itibariyle İstanbul ve Antalya'da yerleşik 3 tersanesinde kendi bünyesinde bulunan 25 kişilik gemi inşaat mühendisi, makine mühendisi, mimar, iç mimar ve endüstriyel tasarımcıdan oluşan tasarım ekibi, 360 kişilik üretim takımı ve 55 bin metrekareyi bulan yeni fabrika binaları ile her geçen gün büyümeye devam etmektedir.

Vicem Yat'ın halen dört tane USA'da, Yunanistan'da, İspanya'da, Fransa'da, İtalya'da, Yeni Zelanda da olmak üzere toplam 9 ayrı yerde kendi satış ofisi ve servisleri bulunuyor. Vicem Yat'ın misyonu ise tamamı Türk sermayesi, mühendisliği, işçiliği ile ileri teknolojinin birleşmesiyle üretilen yatlarının, dünya denizlerinde Türk tekne üreticiliğinin bayrağını gururla dalgalandırması ve daha da yukarılara taşıması.

Kaynak: dikkathaber
Eklenme tarihi: 25.08.2010




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 KARYA Shipping & ..
 SELİNDA Boat
 MNT Denizcilik Ta..
 ALTERNATİF Denizc..
 DERPINA Denizcili..
 MİRAGE Hotel
 ALDEBARAN Gemi İş..
 DİNÇ denizcilik
 KALKAVAN Group
 LNS Marine Ltd. Ş..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim