Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
20 Nisan 2024
Haber
Anket
Geden Lines ‘ın Gemisinde Başmühendis kayboldu !
Türk başmühendis Muzaffer Utku Cinkara, Litvanya açıklarında kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Geden Lines'a ait Malta bandıralı 'Rocket' adlı kimyasal ürün tankerinde başmühendis olarak görev yapan Muzaffer Utku Cinkara, iddialara göre Litvanya açıklarında kayboldu. Klaipeda'dan Rotterdam'a gitmek için hazırlık yapan gemide, hareket öncesi Başmühendis Cinkara'nın gemide olmadığı fark edildi. Klaipeda Limanı'nın 60 mil açığında gemiden Başmühendis Muzaffer Utku Cinkara'nın kayıp olduğuna ilişkin MRCC Merkezi'ne çağrı yapıldı. Çağrı üzerine Litvanya Deniz Arama Kurtarma Koordinasyon (MRCC) Merkezi civardaki tüm gemileri uyararak, arama çalışmalarına yardımcı olmalarını istedi. Çağrı üzerine geminin rotası üzerinde 2 saat boyunca helikopterle araştırma yapılmasına rağmen hiçbir bulguya ulaşılamadı. Aradan 8 gün geçmesine rağmen genç başmühendisin akıbeti ile ilgili hiçbir bilgi alınamazken, Cinkara'nın ailesi ilgililerin yardımcı olmasını bekliyor.

Kaynak: MynetHaber
Eklenme tarihi: 10.01.2011




Share |




YORUMLARINIZ


hopp
litfanyaa aciklrinda diyolar arkadaslarr iyi okuyunn adam ya denize dusmustur yada atmislardirr bu olaylar olmustur gemi kalktiktan sonra seyirde iyi okuyunnn yaaaaaaaaaaa

Yazan: serkan tuysuz - 27.02.2013 00:18:57


yanlış
ben uzun suredır gemılerde calıştım.gemı kalmadan lıman kontrol gemıye gelıp pasaport kontrol yapar bi eksik varsa işlem veya gemi bekletilr,ben inanmıyorum gemı kalktıktan sora yok farkedılmış. ****. nasıl eksık personelle gemi kalkar ya,,son olarak sunu soyleyeyım bızım turk fırmalarında insana hiç onem verılmıyor, o yuzden bır cok arkadasım denızı bıraktı..ben ailye ALLAH sabır versın dıyorum bu işin peşini brakmayın kesin bariz hata var .
Yazan: taner ak - 8.04.2012 17:47:17



Bu tur haberlere yorum yaparken biraz daha insafli olmaniz gerekmiyor mu? Bulunmadiginiz bir ortama iliskin yorumlar yapiyorsunuz.. Biraz saygi lutfen
Yazan: Melih AKGUL - 13.05.2011 12:30:32



bence limanda unutulmuştur.turkon line dilara kalkavan gemisinde mersin limanında başmüh.kalkışa 1 saat kala kimseye haber vermeden dışarı çıkyor ve bu baş müh.hiç makina dairesine inmeyen biri olduğundan kimse gemide olmadığını farketmeden kalkıyorlar.belki böyle bişey olabilir.inş.öyledir.
Yazan: deniz - 12.01.2011 22:49:57



inşallah başmühendis bir an önce sağ salim olarak bulunur. Ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum.
Yazan: gökhan pamuk - 12.01.2011 16:40:01



gemi kalkarken gemici bile eksik olsa belli olur ki başmüh. olmadan gemi kalkmaz kesinlikle
Yazan: m.melihbilgiç - 12.01.2011 10:18:02



böyle saçma haber olurmu.geminin makina başmakinisti gemide yok ama makinaya start veriliyor
Yazan: necmi özbek - 11.01.2011 22:56:04



yanlış veya tam olarak teyit edilmemiş bilgiler ve ifadeler kullanmayın ' Klaipeda'dan Rotterdam'a gitmek için hazırlık yapan gemide, hareket öncesi Başmühendis Cinkara'nın gemide olmadığı fark edildi ' ifadesi teyit edilmiş bir ifademidir böyle bir saçmalık olabilirmi geminin başmühendisi gemide yok ve hareket öncesinde bu farkediliyor gemi başmühendis olmadanmı limandan hareket ediyor ki keza hareket edemez sizin bu noktada doğru bilgilendirme ve teyit edilmiş bilgileri kullanmanız lazım ..bu olay üzerindeki sır perdesinin bir an önce kalkmasını ve denizci arkadaşların bu noktada hassas davranarak aile ve yakın çevresini rencide edecek ifadelerden kaçınması gerektiğini düşünüyor ailesi ve yakınlarına yaşanan bu olaydan dolayı camia olarak derin üzüntü duyduğumuzu bildirmek istiyorum.
Yazan: tuğalp tuncay - 11.01.2011 22:15:06



kuzeni gemi kalktıktan sonra gemide görülmüş diyor.Hepimiz gemide çalışyoruz adam gemide değilse limana neden bildirilmedi kalkmadan.yangına körükle gitmeyelim ama orada ne olduysa açıklasın gemi kaptanı.
Yazan: ali kaya - 11.01.2011 17:11:25



klaipeda iyi limandır takılmıştır orada. umarım bi hatuna takılıp kalmıştır daha kötüsünü aklımıza bile getirmeyelim..
Yazan: adnan atilla kaygaz - 11.01.2011 13:35:38



utkunun kuzeniyim.haberde bilgiler eksik werilmiş.. limandan sabah 04.30 sularında hareket ediliyor we litwanyya açıklarında saat 08.30 da utkunun gemide makina dairesinde görüldüğü bize söylendi. gemide olmadıgı saa 10.00-11.00 sularında farkedilmiş.
Yazan: ilker üçgül - 11.01.2011 13:29:46



Çok merak ediyorum,geminin uğradığı son limandan ayrılırken başmühendis muzaffer bey gemide bulunuyor muydu?dilerim limanda kalıp gemiye binmemiştir
Yazan: SERDAR GÜMRÜKÇÜ - 10.01.2011 21:59:25




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 SAMBURCO Denizcil..
 LİDER Gemi işletm..
 KALAMIŞ Denizcili..
 SAN-MAR Denizcili..
 KARE Eğitim Ltd v..
 O.D.G.I. SHIPPING
 DMY Denizcilik A...
 TAN Tanker
 EFEMAY Denizcilik..
 ALYANS Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim