Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
19 Mart 2024
Haber
Anket
Deniz Kuvvetleri Komutanlığına Kaptan ve Çarkçı alınacak
Deniz Kuvvetleri komutanlığı’nın Kocaeli ve İzmir bölgelerinde görevlendirilmek üzere memur statüsünde Kaptan ve Çarkçı personel alımı yapılacak. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sitesinde yayınlanan duyuruya göre Kocaeli ve İzmir illeri için 1’er Kaptan, Kocaeli ili için 1 Çarkçı alımı yapılacak.

Kaptan pozisyonu ve gerekli şartlar (İL: Kocaeli, İzmir);
Gerekli şartlar:
Lise ve Dengi Okulların Güverte bölümü mezunu ve Asgari Kıyı Kaptanı Ehliyetine sahip olmak veya Meslek Yüksekokullarının Güverte bölümü mezunu ve Asgari Kıyı Kaptanı Ehliyetine sahip olmak.

Çarkçı pozisyonu ve gerekli şartlar (İL: Kocaeli);
Gerekli şartlar:
Lise ve Dengi Okulların Gemi Makineleri bölümü mezunu olmak veya Meslek Yüksekokullarının Gemi Makineleri bölümü mezunu olmak.

Kaptan ve Çarkçı pozisyonları için aranan diğer şartlar;
* Lise ve Dengi Okul mezunları için KPSSP94'den, MYO mezunları için KPSSP93'den asgari 60 notu bulunması.
* Müracaat tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak.
* Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini fiilen tamamlamış olmak. (1111 sayılı Askerlik Kanununun 10'uncu maddesinin 9'uncu fıkrası uyarınca askerlik hizmetinden muaf olanlar hariç). Askerlik hizmeti sırasında "Askerliğe Elverişli Değildir" raporu alarak terhis edilenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

DİĞER ALINACAK PERSONEL

Kaptan ve çarkçı pozisyonları haricinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığında çeşitli illerde görevlendirilmek üzere;

Elektrik Mühendisi, Meteoroloji Mühendisi, Çevre Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Grafiker, Harita Kadastro Teknikeri, Bilgisayar Teknikeri, Fotoğraf Teknikeri, Elektrik Teknisyeni, Makine Teknisyeni, Matbaa Teknisyeni, İngilizce Öğretmeni, Beden Eğitimi Öğretmeni, Aşçı, Kaloriferci, Berber, Garson, Hademe, Çamaşırcı, Kuaför
Kadroları için de alım yapılacak.

BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARDA ARANACAK KOŞULLAR

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak (A bendinin 6'ıncı fıkrası hariç),
2. 2009 veya 2010 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve ilan edilen unvanların hizasında belirtilen asgari KPSS notlarını almış olmak (En yüksek puan dikkate alınır),
3. İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartını taşımak (Lisans mezunları, önlisans ve lise mezunu kadrolarına; önlisans mezunları ise lise mezunu kadrolarına başvuruda bulunamazlar) ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSS'ye girmiş olmak,
4. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde daha önce çalışmış veya halen çalışıyor olmamak,
5. Sevk edilecekleri Asker Hastanelerinden "Askeri Sivil Memur Adayı Olur" kararlı rapor almış olmak, (Mülakat sınavları sonucunda başarılı olan adayların sevki Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı tarafından yapılacaktır.)
6. Yaptırılacak güvenlik tahkikatı sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.

NOT : Şehit, malul ve muharip gazi eş ve çocuklarının; anne, baba veya eşinin şehit/gazi olduğunu gösterir belge ile başvurularında almış oldukları merkezi sınav puanına (KPSS puanı), %10 fazlası eklenerek hesaplanmış puan dikkate alınacaktır.

ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. İş Talep Formu (Form düzenlenirken dikkat edilecek hususlar www.dzkk.tsk.tr internet adresinde Personel/Öğrenci Alımları bölümünde dokümanlar kısmında ilan edilmiştir. Her aday el yazısıyla, siyah tükenmez/dolma kalem ile, okunaklı ve karalama yapmadan dolduracaktır),
2. 2009 veya 2010 yılı KPSS sonuç belgesinin fotokopisi veya internet çıktısı,
3. Nüfus Cüzdanının fotokopisi,
4. Son iki ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,
5. Diploma veya çıkış belgesinin fotokopisi,
6. Unvanı ile ilgili istenen (Tablonun öğrenim durumunda belirtilen) özel onaylı belgenin fotokopisi (3308 sayılı Kanuna göre Ustalık/Kalfalık Belgeleri, MEB.lığı Onaylı Kurs Belgeleri, Pedagojik Formasyon Belgeleri vb.).
7. Erkek adaylar için askerlik terhis belgesinin (terhis oldukları komutanlık tarafından verilen tablo/çizelgeli) fotokopisi.
8. Şehit, malul ve muharip gazi eş ve çocuğu olduğunu gösterir belge. (Yalnızca; şehit, malul ve muharip gazi eş ve çocuklarından istenir)
DİKKAT! Belgeleri eksik olan, İş Talep Formunda unvan ve bölge (Her aday bir unvan ve bir bölgeye müracaat edebilecektir) belirtmeyen, formu yanlış ve eksik dolduran adayların müracaatı kabul edilmeyecektir.

NOT : Müracaatı kabul edilmeyen adaylar da dahil hiç bir başvuru evrağı iade edilmeyecektir.

BAŞVURU YERİ, TARİH VE SAATİ

1. Adaylar 14 - 18 Mart 2011 tarihleri arasında, 09.00 - 17.00 saatleri içerisinde istenilen belgelerle birlikte, Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı İnsan Kaynakları Değerlendirme Grup Başkanlığı 34676 Beylerbeyi/İSTANBUL adresine şahsen veya posta ile başvuracaklardır. (18 Mart 2011 saat 17:00'dan sonra Komutanlığımıza ulaşan başvuru/postalara işlem yapılmayacaktır)
2. Değerlendirmeye (mülakata) tabi tutulacak adayların miktarı yukarıda yazılı unvanların karşısında belirtilen miktarların 6 katını geçmeyecektir. Değerlendirmeye (mülakata) çağrılacak aday listesi ile sınav yeri ve zamanı 01 Nisan 2011 tarihinde internet "www.dzkk.tsk.tr" adresi vasıtası ile kamuoyuna ilan edilecek, ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır. Sıralamaya giremeyen ve müracaatı kabul edilmeyen adaylar ilan edilmeyecektir.

BAŞVURU ADRESİ VE TELEFONLARI

Adres : Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı İnsan Kaynakları Değerlendirme Grup Başkanlığı 34676 Beylerbeyi / İSTANBUL
Telefon : (0216) 310 72 27 Dahili No.: 3346 - 3348

İLGİLİ DÖKÜMAN İÇİN TIKLAYINIZ


Kaynak: Gemipersoneli.com
Eklenme tarihi: 01.03.2011




Share |




YORUMLARINIZ


Çarkçılık
Arkadaslar çarkçıbası olmak ıstıyorum ve olabilmem için hangı okulu hangı bölümü bitirmem gerek ? veya sadece kurs gorup sertifika aldıktan sonra bu işe başlanır mı ?

Yazan: sagopa kajmer - 15.01.2013 23:20:06



ben basvurdum carkcılıga puanım 85 bakalım ama askerlıgı yapmadım ınsaallah olur yaew
Yazan: erhan duman - 30.03.2011 17:45:37



ya ben kpss ye girmedim ve şu an askerlik yapıyorum donanmada. kafam karıştı ya kpss şart mı illa da askerden sonrayı mı beklicem ben.. net acıklama yapsın biri ben carkcılığa geçmek istiyorum yeterlilik var
Yazan: yasin güneş - 15.03.2011 11:06:33



hiç kimse çarkçılığa başvurmayacak sanırım:)
Yazan: gökhan tantürk - 9.03.2011 22:30:44



sınırlı kaptan olupta mezunıyetı olmayan ınsanlara neden devlet kapısı acık deyıl acaba merak edıyorum,ben okul mezunu deyılım ama sınırlı kaptan ehlıyetıne sahıbım ,bu ıs fırsatına alın maya ımkan yok.boylsı ımkanlar butun turkıye cumhurıyetı ınsanlarını kasaması lazım,ben ehlıyet almak ıcın ıtu denızcılık fakultesınde ımtıhana gıre bılıyorsam bu ıs fırsatındanda yararlanabılmem lazım deyılmı acaba ılgılılere soruyorum,25 yıllık denız hızmetım var ama 2 yıllık cocuk sayılacak ınsanların ımkan larına sehıp deyılım.butun ıs okul okumak sa ben de 25 yıldır okuyorum....
Yazan: muhıttın kaya - 9.03.2011 13:35:44



gökhan peker arkadaş, sende çarkçılığa mı başvuracaksın?
Yazan: gökhan tantürk - 8.03.2011 01:06:06



Arkadaşlar Merhaba Hangi tip gemi de çalıştıracaklar. Çalışma ortamı nasıl? Artıları ve eksileri neler? Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Yazan: Gökhan Peker - 7.03.2011 14:17:16



arkadaşlar çarkçılık için müracat edecekeler varmı? olanlar puanlarıyla birlikte buraya yazarsa, hepimiz boşuna umutlanmış olmayız, hepimize hayırlı olsun, benim puanım 79,157
Yazan: gökhan tantürk - 3.03.2011 22:39:43




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 PAŞABAHÇE Denizci..
 ÜTOPİK Rekreasyon..
 MARİNTEK Danışman..
 CSR Denizcilik Sa..
 DOLPHİN Scuba Tea..
 ISKOMARINE Denizc..
 ASWAN Shipping
 FUDEN
 DEKAMAR
 MİDSHİP Maritime
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim