Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
23 Nisan 2024
Haber
Anket
Somalili korsanların kaçırdığı 3 Türk 11 aydır rehin!
Somali'de 11 aydır korsanlar tarafından esir alınmış olan 3 Türk yaşam mücadelesi veriyor. Aileleri, devlet tarafindan kurtarılmaları için dilekçe desteği bekliyor.

8 Eylül 2010'da Somalili korsanlar tarafından kaçırılan bir gemide bulunan 3 Türk mürettabat hala rehin tutuluyor. 15 Gürcü'nün de bulunduğu gemiden son 3 aydır haber alınamıyor.

Frio Ventures adlı Yunan şirketine ait gemi hurdaya giderken kaçırıldı ve gemide çalışan Fuat Özçelik, Yakup Öztürk ve Mustafa Arıcıoğlu için 'milyon dolarlar' ile ifade edilen fidye istendi.

Gemi sigortasız olduğu için istenen miktar ne sigorta şirketleri ne de olay üzerine iflas ettiği açıklanan şirket tarafından ödenemedi.

Kaçırılan Fuat Özçelik'in ablası Banu Özçelik Göçtü, yaşadıklarını "11 aydır gemidekiler korsanlarin verdikleri cok sınırlı yiyecek ve suyla yaşamak zorunda. Telefonla konuşabildiğimiz dönemde sık sık öldürülmekle tehdit edildiklerini, tek tek güverteye bağlanarak 3-4 saat bekletildiklerini anlattılar. Ama son 3 aydır haber bile alamıyoruz. Hala hayatta olduklarını umuyoruz. Bize bu konuda destek verilmesini bekliyoruz" diye anlattı.

Kaçırılanların yakınlarının konuyla ilgili açılan blog sitesi ve ilgili dilekçe formu için TIKLAYINIZ!..



Kaynak: HaberTürk
Eklenme tarihi: 10.08.2011




Share |




YORUMLARINIZ


nerde devlet
o gemi kaçırılmadan önce alargada gemici tabiriyle şiptu şip yapmıştık gemideki 3 türk mürettebat ilede yemek yiyip çay içip sohbet etmiştik kendileri için üzülüyorum ama bizim yapabileceğimiz bir şeyde yok ancak türk hükümeti devreye girip bişeyler yapması gerekir diye düşünüyorum gemicilerin hayatı bu kadar ucuzmu bu ülkede Allah tüm gemicileri bu tür olaylardan korusun Allah yardımcıları olsun

Yazan: esat gürkaş - 11.08.2011 02:42:11


Hadi bakalım
Hadi bakalım havası 12 kuvvetinde görünümlü armatörler ve geç saatlere kadar para hesapları yapmayı çok iyi bliyorsunuz binbir eda nazla gemilere gönderdiğiniz gemiciler rehin kalmışlar onlarda geç saatlere kadar çalışıyorlardı siz çeşit çeşit mezelerinizle içkilerinizi yudumlayıp kafaları güzelleştirip yatlarınızda katlarınızda gülerken hatta kahkahalarla hatta kişnrcesine katılırken belkide zavallılaarla dalga geçerken kendinizi allah gibi töbe haşa kasılırken sizden iş istemek için gelen gemicilerden 15 lik mahcup gelin tavırlarını beklerken şimdi şu fani ölümlü dünyada biraz gerçek insan olunda mağdur kalan şu gemici arkadaşlarımızı ve ailelerini sevindirin görelim bakalım yüreklerinizi cömertliğinizi gemilerinize verdiğiniz birsürü tarihi kahraman lider isimleri aile büyükleri vesaire kendi kişiliğinizede bir anlam kazandırın bu hayatta herşey para kazanıp daha çok dahaçok para istemek değil yoksa siz bu dünyada ölümsüz olduğunuzumu sanıyorsunuz unutmayın allah cömrtleri sever toplanın bu arkadaşları hemen türkiyeye gelmelerini sağlayın bakalım cömertliğinizde havanız gibi yüksekmi ama nerdeeee desene gülmeye devam kikiki kamon gays gays takoro takoro he3y hey man oğ yas man
Yazan: fatih demir - 10.08.2011 21:43:18




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 UNICOR İnternatio..
 DOĞANBEY Denizcil..
 DESAS A.Ş.
 A1 Denizcilik
 TUBA Denizcilik
 AKMAN Dalış Merke..
 VATAN PLASTİK San..
 ANGELS PRO ACTION
 MED MARİNE Kılavu..
 ER Gemicilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim