Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
27 Nisan 2024
Haber
Anket
Akdeniz Yolcu Limanları Birliği’ne Türk üye
Kuşadası, Bodrum ve Antalya limanlarını işleten Türkiye’nin lider liman operatörü Global Liman İşletmeleri’nin Pazarlama Direktörü Figen Ayan, 13 Ekim tarihinde Fransa’nın Montpellier şehrinde yapılan toplantıda Medcruise Akdeniz Yolcu Limanları Birliği yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

70 üyesi bulunan ve Akdeniz’de 100 limanı temsil eden Medcruise Akdeniz Yolcu Limanları Birliği yönetim kurulu seçimlerine Türkiye’den tek aday olarak katılan Figen Ayan, 25 aday arasından seçilerek büyük bir başarıya imza attı. Global Liman İşletmeleri, geçen hafta da kruvaziyer sektörünün en prestijli ödüllerinden olan ve her yıl düzenlenen Seatrade Insider Cruise Awards’da, Global Liman İşletmeleri’ne bağlı Port Akdeniz – Antalya Yolcu Limanı ile dünya segmentinde “yılın limanı” kategorisinde finale kalarak büyük bir başarı yakalamıştı.

MEDCRUİSE SEKTÖRÜN EN ÖNEMLİ BİRLİĞİ

13 Ekim’de 12 yönetim kurulu üyesi ve 1 yönetim kurulu başkanı seçmek için Fransa’nın Montpellier şehrinde toplanan Medcruise Akdeniz Yolcu Limanları Birliği, günümüzde, İspanya, Portekiz ve Fas'ın Atlantik sahillerinden, doğuda Suriye ve İsrail'e, kuzeyde Adriyatik ve Karadeniz’den, güneyde Kızıldeniz’e kadar geniş bir coğrafyayı paylaşan 70 limanın, Akdeniz'de kruvaziyer turizmi ve endüstrisinin gelişmesine yönelik ortak çabalarını bir araya getiriyor.

Global Liman İşletmeleri’nin Pazarlama Direktörü Figen Ayan, Venedik, Güney Fransa limanlarından katılan adaylar gibi güçlü 25 aday arasından, Akdeniz’deki en büyük limanın işleticisi Barselona’yı da geride bırakarak Türkiye’den tek aday olarak katıldığı seçimlerde oyların yarısını alarak yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Figen Ayan, Akdeniz limanlarının büyük bir çoğunluğunun özellikle Global Liman İşletmelerini bir model olarak gördüklerini ve örnek aldıklarını belirterek, kendisinin Medcruise Akdeniz Yolcu Limanları Birliği’nin yönetim kurulu üyeliğine seçilmesinde bu konunun büyük bir etkisi olduğunun altını çizdi. Figen Ayan, “Barselona’nın da yönetime girdiği seçimlerde 6 küçük liman temsilcisi ve 6 büyük liman temsilcisi olmak üzere toplam 12 yönetim kurulu üyesi seçilmektedir. Doğu Akdeniz büyük liman kategorisinde yönetim kurulu üyeliğine seçilerek, Girit Adası'nın Heraklion Limanının da aday olarak yer aldığı bu kategoride oyların yarısını alarak bu bölgeyi temsil etme onurunu elde ettik” dedi. Yönetim kurulu üyelerinin üç yılda bir kez yapılan seçimlerde belirlendiği Medcruise Akdeniz Yolcu Limanları Birliği’nde, Figen Ayan önümüzdeki üç yıl boyunca Global Liman İşletmeleri’ni temsil edecek.

MEDCRUİSE AKDENİZ KRUVAZİYER LİMANLAR BİRLİĞİ NEDİR?

Birlik; Akdeniz limanlarının tanıtımı için dünyadaki bütün önemli kruvaziyer fuarlarında katılımcı olarak yer alıyor, aynı zamanda uluslararası kruvaziyer konferans ve seminerlerinde konuşmacı olarak bulunup, çeşitli denizcilik örgüt ve kuruluşlarının komitelerindeki çalışmaları ile sektörün sorun ve gereksinmeleri doğrultusunda yönlendirici ve düzenleyici görevini üstlenmektedir. Birlik, Kruvaziyer gemi şirketleri ile liman yöneticilerinin buluşup karşılıklı görüştükleri panel ve forumlar düzenliyor. Üye limanların yöneticileri için profesyonel eğitim kursları ve kruvaziyer gemi şirketlerinin yöneticileri ile liman çalışanlarının birbirlerini daha yakından tanıyıp kaynaşmalarına olanak sağlayan sosyal etkinlikler düzenliyor.

HaberX


Eklenme tarihi: 19.10.2011




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 DENİZ Destek
 DİPMAR Gemi Kurta..
 AYKOP Gemi
 RASİM KAPTAN 1 Ge..
 YENAL Denizcilik
 BEK Denizcilik
 SAMBURCO Denizcil..
 ARZU YATCILIK TUR..
 NOVA Gemi Acentel..
 MFS Line
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim