Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Lüks Yat'a uyuşturucu baskını
133 kilogram eroin ve yüklü miktarda nakit paranın ele geçirildiği operasyonda tutuklanan kişilere ait otel, yat, inşaat firması ve çok sayıda lüks araç bulunması dikkat çekti.






Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Afyon Bürosu tarafından 6 aydan bu yana takibi yapılan bir şebekeye yönelik polis İstanbul, Mardin, İzmir, Muğla, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Sakarya ve Van’ı içine alan geniş kapsamlı bir araştırma başlattı. Çok dikkatli hareket ettikleri belirtilen şüphelilerin aynı anda 3 farklı noktaya uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları belirlendi.

Polisin tespitlerine Yunanistan’dan özel olarak hazırlanan bir aracın Türkiye’ye geldiği ancak İstanbul dışındaki bir adreste bekletildiği belirlendi. Aynı sıralarda diğer illerdeki tespitleri de değerlendiren polis, eş zamanlı operasyon başlattı. Teknik takip verileri de dikkate alınarak çok sayıda narkotik timinin eş zamanlı başlattığı çalışma ile adreslere girildi. Yunanistan’dan İstanbul’a gönderilen otomobilin İstanbul dışında bir adreste bulunduğu belirlenince bu adrese operasyon yapıldı. Otomobilin koltuk altına yapılan zula içinde eroin paketleri bulundu. Aracın Yunanistan’dan boş olarak getirildiği, İstanbul dışında eroin yüklenerek Çanakkale üzerinden Ege’ye, oradan da yurt dışına çıkartılmaya çalışılacağı iddia edildi.

Araca yüklenen uyuşturucunun ise Van’dan İstanbul’a getirildiği belirlendi. Diğer adreslerle birlikte toplam 133 kilo eroin ele geçiren polis N H. Ve iki kardeşi ile birlikte Yunanistan uyruklu Chrıstos K ve K.Loannıs E`ninde aralarında bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda 133 kilo 800 gram eroin, 1 gram plaka esrar, 3`ruhsatlı 5 tabanca ve uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 231 bin 930 Avro, 33 bin ABD Doları ile 8 bin TL ele geçirildi.

500 BİN EUROLUK YATA OPERASYON

Polis, N. H’yi Bakırköy’deki marinada lüks yatında gözaltına aldı. N.H’nin oteli, içi özel olarak dizayn edilmiş lüks araçları ve inşaat firması bulunduğu belirtildi. Polisin büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü operasyonda yat baskını bütün ayrıntıları ile kayıt altına alındı. Filmleri aratmayan görüntülerin yaşandığı operasyonda yatta bir miktar uyuşturucu ve silah ele geçirildi. Yatın değerinin 500 bin Avro olduğu belirtildi.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan şüphelilerden aralarında N. H’nin de bulunduğu 13 şüpheli tutuklandı.

BayazGazete

Eklenme tarihi: 30.11.2011




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 HACIÖMEROĞLU Deni..
 MEHTAP Denizcilik
 AKDEN Denizcilik ..
 MAK Denizcilik Ti..
 AQUANAUT Diving
 ARAZLAR Denizcili..
 PAK Kimya
 DESAS A.Ş.
 FAAL Denizcilik
 ALZE Turizm
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim