Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Rus gemici, arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı
Samsun Limanı açığından demirleyen Rusya bandralı Sempaty adlı geminin mürettebatından, şişlenerek öldürülen 31 yaşındaki Pavel Klyuev'in cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan gemi mürettebatından 26 yaşındaki Fader Kushnarenko, dolabındaki gömlekte kan izi bulunması nedeniyle nöbetçi mahkemece tutuklandı. Gömlek ise kan lekesinin kime ait olduğunun belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Rusya'dan buğday getiren Rusya bandıralı Sempaty adlı gemi 3 gün önce Samsun Limanının 4 mil açığına demir attı. Mürettebattan Pavel Klyuev arkadaşlarıyla birlikte izin yapmak üzere botla karaya çıktı. Bir gün sonra gemiye dönmediği anlaşılan Rus gemici hakkında gemi yetkilileri, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis kayıp olan gemiciyi arama çalışmalarına başladı.

Dün Çarşamba İlçesi Costal mevkiinde oturan vatandaşlar sahilde bir erkek cesedi bularak polise ihbarda bulundu. Ceset üzerinde yapılan incelemede kayıp olarak aranan gemiciye ait olduğu anlaşıldı. Ceset cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan otopside Pavel Klyuev'in karnından şişlendiği belirlendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İddiaya göre polis ilk olarak Rus gemisinde çalışan personel üzerinde araştırma yaptı. Personel kamaralarını inceleyen ekipler gemici Fader Kushnarenko'nun dolabındaki bir gömleğinde kan izine rastlayınca, cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. Poliste tercüman aracılığıyla ifade veren şüpheli, cinayetle bir alakası olmadığını belirterek gömleğindeki kan izininde nasıl olduğunu bilmediğini söyledi. Polis, cesetten ve gömlekteki kandan örnek alarak kime ait olduğunun belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Fader Kushnarenko bugün çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından cinayet şüphelisi olarak tutuklanarak cevazevine gönderildi. Şüphelinin cinayeti işleyip işlemediği ise Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporun ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.

Haberler.com

Eklenme tarihi: 23.07.2012




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 SEAHORSE Shipping..
 SENKRON Travel
 DADAYLILAR Shippi..
 KALYONCU RoRo Shi..
 VATAN PLASTİK San..
 NEGMAR Denizcilik..
 ASWAN Shipping
 GARANTİ Denizcili..
 SETA Denizcilik v..
 TCS Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim