Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
'Salih Zeki Çakır' DTO başkan adayı
Deniz Ticaret Odası Başkanlığı için ilk aday ortaya çıktı. GİSBİR Başkan Vekili ve Sefine Tersanesi ortaklarından Kaptan Salih Zeki Çakır, 2013- Mart ayında yapılacak olan İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimlerinde Başkanlık için yarışacağını açıkladı.



Toplantı öncesi, Türkiye Gemi İnşa Sanayicleri Birliği (GİSBİR) Başkan Vekilliği görevinden istifa ettiğini açıklayan Salih Zeki Çakır, "Değişim" için göreve talip olduğunu belirtti.

Sözbir Otel'de yapılan basın toplantısına, sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterirken, GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, GESAD Başkanı Ziya Gökalp, Denizcilik Federasyonu Başkanı Bülend Temur, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Şimşek, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkanı İsmail Akpınar, GEMİMO Başkanı Feramuz Aşkın Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Başkan Vekili Kenan Türkantos, Türk Aramatörleri İşverenler Sendikası Başkanı İlhan Karavelioğlu ve çok sayıda sivil toplum örgütü ile sektör temsilcisi hazır bulundu.

Toplantıda söz alan İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkan Adayı Salih Zeki Çakır; hiçbir zümre, cemiyet veya bölgenin adayı olmadığını kaydederek, denizcilik sektörünü kucaklayacak bir yapılaşmaya gideceklerini söyledi.

Deniz Ticaret Odası üyelerine adil ve eşit düzeyli bir yönetim göstereceği vaadinde bulunan Kaptan Salih Zeki Çakır, "'Dünle beraber gitti cancağızım/ Ne kadar söz varsa düne ait/ Şimdi yeni şeyler söylemek lazım… Yelken Açtık, Geliyoruz..." dedi.

Özel hayatında bir çok önemli işe imza attığını ve yurtiçi ve yurtdışında kurduğu şirketler ile Türk denizcilik sektörüne hizmet ettiğini ifade eden Salih Zeki Çakır, hesap sorabilen ve hesap verebilen bir Deniz Ticaret Odası için yönetime talip olduğunu kaydetti.

Fikri olan her kesimin dinleneceği ve sessiz çoğunluğun sesi olacağını belirten İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkan Adayı Çakır, "Kimsenin varisi veya mirascısı değiliz. Değişim için geliyoruz" dedi.

Altay Altuğ, mızıka ile "Eski Dostlar" resitali verdi

Salih Zeki Çakır'dan sonra kürsüye davet edilen sektörün "Beybası" Kaptan Altay Altuğ, Salih Zeki Çakır'ın Deniz Ticaret Odası Başkanlığına aday olmasını, memnuniyetle karşıladığını belirterek, ağız mızıkası ile "Eski Dostlar" eserini seslendirdi. Altay Altuğ'u, katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.

Denizhaber.com.tr

Eklenme tarihi: 28.11.2012




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ABC SHIPSTORE D..
 YALİ Denizcilik
 MARMARA Deniz Taş..
 BAKAN Denizcilik
 FERAH TUR. Sey. İ..
 MİLANGAZ Uluslara..
 DERPINA Denizcili..
 ADAMOĞLU Denizcil..
 RECA MARMARA Nak...
 STATU Gemi Kirala..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim