Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Türklere minnettarız
Lübnan’daki ateş çemberinden kaçan Avustralya, Kanada ve İsveç vatandaşları, deniz yoluyla geldikleri Mersin’de çiçeklerle karşılandı.

İsrail’in Lübnan’a saldırıları devam ederken, bölgeden kaçanların Mersin’e gelişleri de bütün hızıyla sürüyor. Feribotlarla Mersin Limanı’na gelen Kanadalılar, kapılarını açtığı için Türkiye’ye, kendilerini ve ailelerini savaş ortamından kurtardığı için de Kanada Hükümeti’ne teşekkür etti. Kanada’nın Türkiye Büyükelçisi Yves Brodeur ise, “Vatandaşlarımız sıkıntı, stres ve korku yaşadıkları günlerin yanında tek tatlı hatıra olarak yardım elini uzatan Türk halkını, Mersin ve Adana’yı unutmayacaklar. Yardımları sebebiyle Türk Hükümeti’ne, Adana ve Mersin valileri ve belediye başkanları ile diğer yöneticilere teşekkür ederim. Türkler’e minnettarız” dedi.

Mersin Limanı hareketli

Saldırılar sebebiyle Lübnan’dan kaçan 442 Avustralyalı, Su Jet adlı deniz otobüsü ve “Akçakoca” feribotu ile Mersin Limanı’na getirilirken, yolculuk sırasında rahatsızlanan 15 Avustralyalı, mide bulantısı, halsizlik ve kusma gibi rahatsızlıklar sebebiyle tedavi altına alındı. Feribotla gelen 102 İsveç vatandaşının yanı sıra dün öğleden önce Mersin Limanı’na ulaşan 200 Kanada vatandaşına, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Adana Kebabı ikram edildi. Limana öğleden sonra 380 Kanada vatandaşı daha giriş yaptı. Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan 100 kişilik Brezilyalı grup ise, bu sabah ülkelerine gönderilecek. Öte yandan, İsrail’in Lübnan’a saldırıları sebebiyle bu ülkedeki yabancıların KKTC üzerinden tahliye işlemleri çerçevesinde, 18 Temmuz’da başlayan gemi seferleriyle bugüne kadar 3 bin kişinin taşındığı bildirildi.

Eklenme tarihi: 23.07.2006




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ATUNCO Shipping
 ONUR Deniz Nakliy..
 HABAŞ Petrol Ürün..
 DENSAN Denizcilik
 ENKA İnşaat
 CANMAR Denizcilik
 MS Denizcilik ve ..
 FERGÜN Denizcilik
 İS-BİR Denizcilik..
 ADRASAN Denizcili..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim