İstanbul Boğazı'nda gemi kazası
İstanbul Boğazı'nda sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, Harem açıklarında bir kazaya neden oldu.
Seyir halindeki bir yolcu teknesi ile Kadıköy-Eminönü seferini yapan 'Kalamış' vapuru çarpıştı.
Edinilen bilgiye göre Şehir Hatlarına ait 'Kalamış' vapuru, Kadıköy-Eminönü seferini yapmak için saat 11.10'da Kadıköy'den hareket etti.
Aniden bastıran sisin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle, Kadıköy'deki mendirek içinde Kabataş-Adalar seferini yapan Dentur'a ait 'Erdem Karadeniz' adlı yolcu teknesi ile 'Kalamış' vapuru sürtüştü.
Sürtüşme nedeniyle tekne ve vapurda hafif hasar oluştu.
'Kalamış' vapurundaki yolculardan yaralanan olmazken, teknedeki 4 yolcu hafif şekilde yaralandı.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait kurtarma botuyla kıyıya götürülen yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edildi.
Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis deniz ulaşımını olumsuz yönde etkiledi.
Görüş mesafesinin 4 kilometreye düşmesine neden olan sis nedeniyle Şehir Hataları ile İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi'nin Boğaz seferleri iptal edildi.
Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz
Kurumsal Üyelerimiz
DİTAŞ Deniz işlet..
BEKO Ticaret A.Ş.
AKSAY
DALYAN Denizcilik
KAPTANPAŞA Denizc..
ULUSAL Denizcilik
RAYBEN Denizcilik..
AY İnşaat Turizm ..
AYNACI Denizcilik
MUSTAFA OKAN OĞUL..
...