Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
Kdz. Ereğli’ye Denizcilik Fakültesi
AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli’de Denizcilik Fakültesinin YÖK’ten imzasının çıktığını Bakanlık tarafından onaylanması ile ilçeye ikinci bir fakülte kazandırılacağını söyledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Kdz. Ereğli’de yapımı devam eden Liman Başkanlığı binasında incelemelerde bulundu. Binanın yapım çalışmaları hakkında yüklenici firmada yetkilerinden bilgiler alan Candan, binanın konum itibariyle güzel olduğunu ve beğendiğin söyledi. İlçeye Denizcilik Fakültesi yapılması için YÖK’ten imzasının çıktığı ve bakanlıkta görüşüldüğünün müjdesini veren Candan, her fırsatta ilçeye fakülte yapılması yönünde açıklamalarda bulunanlara da göndermede bulundu.

Milletvekili olduğundan bu yana kesin olmayan hiçbir şey hakkında konuşmadığına vurgu yapan Candan, “Biz sürekli Fakülte istiyoruz diyorduk ya, Denizcilik Fakültesi’ YÖK’ten çıktı. Şuanda Bakanlık’ta, yakında bakanlıktan çıkar. Yani Kdz. Ereğli’de Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesinin yanında Denizcilik Fakültesi de olunca Kdz. Ereğli ikinci fakültesine kavuşacak, bu zamana kadar söylediğimiz ama bizim ifade etmediğimiz daha öncede söyledim ben milletvekili olduğumdan beri sonra kesin olmayan hiçbir şey hakkında konuşmam ve süpeküle yapmam dedim. Ta ki YÖK ten çıktı. İnşallah Kdz. Ereğli’ye ikinci bir fakülte geliyor. Kdz. Ereğli Liman Başkanlığı ile beraber inşallah güzel bir birliktelik olacak, çok güzel bir bina, güzel bir Denizcilik Fakültesi binası da yaparsak buradan ilgililere de söylüyoruz. Şimdiye kadar sadece reklamını yapıp Kdz. Ereğli’ye fakülte yapılmalı, edilmeli diyen arkadaşlarımıza ithaf ediyoruz. Arkadaşlarımız bir an evvel arsa bulup bina yaparlarsa fakülte imzadan çıktı. İnşallah fakültemiz ilçemize hayırlı olacaktır. Bekliyoruz önümüzdeki günlerde bu binanın yükselmesini” dedi.

2104 yılında fakültenin arsa ve binasının yapılmasını ilgililerden beklediğini belirten Candan, bir gazetecinin arsa ile düşündüğünüz bir yer var mı şeklinde sorusuna, “Ben niye arsa düşüneyim ki, bu zamana kadar arsa vardı hani, binada yapılıyordu. Fakülte burada arkadaşlar, seneye istiyorum fakültenin arsasını ve binasını” diye konuştu.



Kaynak: Haberfx
Eklenme tarihi: 20.05.2013




Share |




YORUMLARINIZ


açsınlar açsınlar...
Heryeri okullas doldurdular. tamam okul açmak iyi,güzel fakat bu açtığın okullardan mezun olan arkadaşlar staj yapmak için bile zor bulurken ??? 3000 kw/grs ehliyetleri dağıtıyorsunuz,gemilerde çalışma zorunluluğu yok diyorsunuz?? bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu derler adama...daha bunun gibi niceleri....Allah selamet versin...

Yazan: evren g - 22.05.2013 13:32:39


BU GİDİŞLE NE OLUR
Arkadaşlar söylemekten hicap duyuyorum ama yakın zamanda Gemici olarak çalışmak isteyenlerden fakülte mezunu olma şartı aramaları yakındır. Hem de öyle sıradan fakülte değil Denizcilik ile ilgili böülm olmalı. Gemiciler, Yağcılar başının çaresine baksın, Fakülte mezunları da zabitim diye havalara girmesin, zabitliğin de bir kıymeti kalmayacak. Hele ki Denizcilik lisesi mezunları küçük ehliyet alıyor, işte yakın zamanda Gemicilik ve Yağcılığı sadece onlar yapacak galiba.
Yazan: Kemal Y. - 20.05.2013 21:36:16


fikir
hata van gölüne komşu olan illerede birer tane denizcilik fakültesi açılmalı
Yazan: candemir korkmaz - 20.05.2013 21:07:43




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 RANA Denizcilik
 MARİNMET Deniz İn..
 BODUROĞLU Denizci..
 MARİNPET Petrol D..
 ADAFARM Su Ürünle..
 KARYAT Karadeniz ..
 MY SHIP Group S.A..
 ÇANAKKALE Liman İ..
 TANGO Denizcilik
 ERCAN Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim