Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
28 Mart 2024
Haber
Anket
199 Avro'ya Gemi ile tatil
Yaz geldi, Tatil seçenekleri masada. Birçok kişi tatilini nerede ve nasıl geçirmek istediğine karar vermeye çalışıyor. Lüks olanakların cazip fiyattan satın alınacağı gemi turları giderek en gözde tatillerden biri haline gelmeye başladı. Bu turlardan birini Yunan menşeli Louis Hellenic Cruises sunuyor.

Şirket yönetimi, Kuşadası çıkışlı, Yunan adalarından Patmos, Girit, Santorini, ve Mikanos'un yanı sıra, başkent Atina'yı da içeren 3 günlük gemi turunu 199 Euro'dan başlayan fiyattan satışa sundu..

Louis Hellenic Cruises farklı avantajları ve özellikleriyle rakipleri arasından sıyrılmayı başarıyor. Yıllardır birçok tur operatörü ve seyahat acentesinin önerdiği bir marka olarak hizmet güvenliği ve kalitesinin sayısız defalar test edilmiş olması, Louis Hellenic Cruises'in en önemli özellikleri arasında. Bunun yanı sıra 3, 4 ve 7 gecelik tur alternatifleri sunması birçok kişiye tatil programı yaparken kolaylık sağlıyor.

GEMİ TURUNA ÇIKMAMIŞLARI HEDEFLİYORUZ

Louis Hellenic Cruises farklı avantajları ve özellikleriyle rakipleri arasından sıyrılmayı başardığına dikkat çeken Louis Cruises Ticari Müdürü Dr. Pythagoras Nagos, Kuşadası çıkışlı turlarda henüz gemi turuna çıkmamış Türk tatilcileri hedeflediklerini söylüyor.

Türkiye'deki operasyonlarını Karavanmar ile işbirliği halinde yürüteceklerini belirten Dr. Nagos, kruvaziyer turizmi hakkında şu bilgileri verdi: "Cruise pazarı son 10 yılda adeta bir patlama yaşıyor. ABD merkezli CLIA'nın (Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği) Avrupa'daki oluşumla birleşmesi, AB sınırları içindeki gemi turlarının ikiye katlanmasına yol açtı. Bu gelişmenin yaşanmasında iki önemli etken var. Biri, her şeyin tatilciler için kolaylaştırılmış olmasının kruvaziyer turlarının popülerleşmesi, diğeri fiyatların cazip, herkesin katlanabileceği hale gelmesi oldu. Gemi turuna çıkan tatilci, valiz açıp kapatmadan birbirinden farklı beş destinasyonu görme imkanına kavuşuyor."

YENİ ROTALAR

20 yıl önce gemi turu dendiğinde Karayipler, Baltık, Fiyord ve Akdeniz'in akla geldiğini belirten Dr. Nagos, şimdi aralarında Çin, Latin Amerika gibi yeni destinasyonların keşfedilmek istendiğini ileri sürüyor.

Kendilerinin de Yunanistan dışında, nerelerde yolculuk yapılacağını planlamakta olduklarına değinen Dr. Nagos, Türkiye'nin ekonomik açıdan iyi durumda olduğunu hatırlattıktan sonra şunları söyledi: "Ülkenizin nüfusunun yüzde 40'ı gençlerden oluşuyor. Bu kesim eğlence ve gezmeyi seviyor. Sizlerle ortak paylarımız var. Türkiye'den yılda 5-7 milyon kişi tatil için yurtdışına çıkıyor. Bunların 50-60 bininin gemi turlarını tercih ettiğini biliyoruz. Orta ve uzun vadeli planlarımız var. İki yılda Türkiye'den 15-20 bin yolcuya gemi turu yaptırmak istiyoruz. Türk tatilciye ulaşmak için bir iletişim ağına ihtiyacımız vardı. Bu noktada Karavanmar ile yaptığımız işbirliği önem kazanıyor. Kısa süre önce Türkiye'den 126 seyahat acentesi temsilcisini davet edip, turlarımızı onları bizzat yaşatarak tanıttık."

Türk pazarına odaklanmaya çalıştıklarını belirten Dr. Nagos, 2014 yılına kadar İstanbul, İzmir, Antalya, Mersin ve Bodrum'daki limanlardan kalkan gemi planladıklarını ifade etti. Bu noktada doluluk oranları ve talebi görerek hareket edecklerini anımsatan Dr. Nagos, "Adım adım ve önümüzü görerek hareket etmek zorundayız" diyor.

27 YILLIK GEÇMİŞ

Temelleri 80 yıl önce atılan ve Louis Grup'un markalarından biri olan Louis Hellenic Cruises, gemi turlarında 27 yıllık bir deneyime sahip. Geçen yıl 130 milyon Euro ciro elde eden Louis Hellenic Cruises'ta 2 bin 500 personel çalışıyor.

Şirket bünyesindeki 7 gemiyle başta Akdeniz olmak üzere tüm denizlerde hizmet veriyor. Türkiye'de Kuşadası limanlarına uğrayan gemilerden Orient Queen, Louis Hellenic Cruises'ın en özel gemilerinden biri olarak kabul ediliyor. Geminin 912 yolcu kapasitesi bulunuyor. Gemide 4 adet bar, casino, mini golf, 2 adet yüzme havuzu, sauna, spor salonu, sağlık kliniği, SPA ve masaj odası var.



Kaynak: Takvim
Eklenme tarihi: 23.05.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ALYANS Denizcilik
 NEOPLİS Otel
 HACIÖMEROĞLU Deni..
 DALYA-H Shipping
 DERİN Gemi işl.sa..
 CEM Shipping
 TSC Denizcilik
 SUDE Denizcilik
 FATOGLU Gıda San...
 YEŞİL Marmaris A...
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim