Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
BEÜ Denizcilik MYO 49 öğrenci mezun etti
Bülent Ecevit Üniversitesi’ne (BEÜ) bağlı Ereğli Eğitim Fakültesi ile Denizcilik İşletmeciliği ve Yönetimi Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

BEÜ Ereğli eğitim Fakültesi’nde mezun olan 396 ve Denizcilik İşletmeciliği ve Yönetimi Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan 49 öğrenci için ERDEMİR Kapalı Spor Salonu’nda mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Törene Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencilerin aileleri salonu tıklım tıklım doldurdular. Çocuklarının salona girişlerini ayakta alkışlayan aileler, onları coşkulu bir şekilde karışladılar. Çeşitli halk oyunları gösterilerinin yapıldığı törende 2012-2013 eğitim-öğretim yılında başarı göstererek dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Mezun olan öğrencilere diplomaları tek tek dağıtıldı. BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan görme engelli Recep Dilek’e Üniversite’nin şiltini hediye etti azmi, kararlılığı ve başarısından dolayı kendisini kutladı.

Mezuniyet töreninde konuşan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, göreve geldiği 2010-2011 eğitim-öğretim yılında 16 bin olan öğrenci sayısını 2012-2013 öğretim yılında 21 bine çıkarttıklarını, yeni açılacak olan fakülteler ve meslek yüksek okulları ile 2013-2014 öğretim yılında bu sayıyı 26 bine çıkartacaklarını söyledi.

BEÜ’den bu yıl 4 bin, Ereğli Eğitim Fakültesi’nden 405 ve Denizcilik İşletmeciliği ve Yönetimi Meslek Yüksek Okulu’ndan ise 46 öğrenciyi mezun ettiklerini belirten Prof.Dr. Özer, Zonguldak Merkez’den sonra en büyük ikinci kampüsü ise Ereğli’ye kurmaya planladıklarını ifade etti. Prof. Dr. Özer, Ereğli’de ki Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Meslek Yüksek Okulu’nu önümüzdeki yıl Denizcilik Fakültesine dönüştürmeyi planladıklarını dile getirdi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Özer konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Denizcilik Fakültesi için YÖK’ten onay çıktı. Milli eğitim Bakanlığına sunduk ve bakanlar kurulunun kararını beklemekteyiz. Bu fakültemizin kuruluşunun uygun görülmesi halinde Ereğli kampüsümüzün, eğitim birimi ve öğrenci sayısı olarak Zonguldak Merkez’den sonra en büyük ikinci kampüs olması yolunda büyük bir adım atmış olacağız. Artık sıra Ereğli kampüsünü tek bir noktada birleştirmeye gelmiştir. BEÜ olarak eğitim-öğretimin hem çağdaş dersliklerde hem de gelişen teknolojik imkânları kullanarak etkin bir şekilde sürdürülmesini ve bu olanaklardan merkez-ilçe, fakülte-yüksekokul ayrımı yapmaksızın tüm eğitim birimlerimizin eşit derecede yararlanmalarına büyük önem vermekteyiz. Bu bağlamda son bir yılda önemli yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. 11 ayrı kampüste hizmet vermenin zorluklarına rağmen yatırım gitmeyen kampüsün olmadığını belirtmekten büyük mutluluk duymaktayım. Bu yatırımları yaparken sayın valimizden, milletvekillerimizden, kaymakamlarımızdan, belediye başkanlarımızdan, ticaret ve sanayi odalarımızdan büyük destek gördük. Elde ettiğimiz başarılar sadece bizim değil, hepimizin başarısıdır.”

Yapılan konuşmaların ardından mezun olan öğrenciler keplerini havaya atarak bir süre eğlendiler.

Mezuniyet törenine Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Azar, Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Meslek yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Halil Yıldırım, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem ile üniversiteye bağlı bazı fakültelerin dekanları, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.



Kaynak: Haberyurdum
Eklenme tarihi: 30.05.2013




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 ZAS Denizcilik
 DOĞANBEY Denizcil..
 ALTINTAŞ Gemi Ace..
 ŞENER Petrol Deni..
 SAHA Ltd.
 ALEV Deniz Taşıma..
 MİLENYUM Denizcil..
 LCM ROTA Denizcil..
 SEACOR INTERNATIO..
 TEAM SHIP Crew
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim