Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
16 Nisan 2024
Haber
Anket
Rus gelinin kazığı
Antalya Denizcilik Müsteşarlığı eski bölge Müdürü Ömer Aslan’ın oğlu Hayri Sefa Aslan 5 yıl önce Rus Yulduz Gasanbekova ile evlendi. Sonra yaşananları Ömer Aslan anlattı:

ANNESİ FUHUŞ YAPTIRMIŞ: Gelinim hamile kalınca oğlumla kavga etmeye başladılar. Kızın annesi ile kız kardeşleri evimizi bastı. Onlar çocuğu istemiyordu. Gelini İstanbul’a kaçırıp karnındaki bebeği düşürmek istediler. Boşanma davası açtılar. Ama o kızını dünyaya getirdi. Oğlumu arayıp “Annem hamileyken bile bana fuhuş yaptırdı. Beni bu halimle kabul edersen, dönmek istiyorum’ demiş. Torunumuz için her şeye rağmen kabul ettik.

BİRDEN DEĞİŞTİ: Bunun üzerine gelinimiz de boşanma davasından vazgeçti. 29 Kasım 2012’de Türk vatandaşlığına geçti ve Aybüke adını aldı. Ancak Türk vatandaşlığını elde edince birden bire değişti. Tek derdi Türk vatandaşlığına geçmekmiş. Vatandaşlığa geçmeden önce boşansaydı bu hakkı elde edemeyecekti. Bunun için oğlumla evlendiğini arkadaşlarıyla da paylaşmış.

KIZINI BIRAKIP GİTTİ: Bizi ziyaret ettiği bir gün kızını terk edip gitti. Aradan 5 ay geçti. Evimize polisler, bir avukat ve çocuk psikiyatristi geldi. Çocuğu alıp annesine vereceklerini söylediler. Gelinimiz boşanma davası açıp çocuğunun kendisine verilmesini istemiş. Hakim de bu yönde karar vermiş. Ama çocuk gitmek istedi, ağladı.

YA RUSYA'YA KAÇARSA: Ömer Aslan: “4 yaşındaki torunumun o aileyle büyümesini istemiyorum. Annesi, Aybüke’ye fuhuş yaptırıyormuş. Ayrıca çocuğumuzun Rusya’ya kaçırılmasından endişe ediyoruz. Oğlum da çocuğunu kurtarmak istiyor. Torunumuz şu anda Türk vatandaşı. Ama annesi Rus vatandaşı iken doğum yaptığı için Rusya’ya gidince Rus vatandaşlığı alma hakkı da var. Mahkemenin çocuğu bize vermesini istiyoruz.”


Kaynak: Akşam
Eklenme tarihi: 13.01.2014




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 DESE Crew Managem..
 YÜKSEL Denizcilik
 TEMEL REİS Shippi..
 O.D.G.I. SHIPPING
 DENİZ Destek
 TAMİ Denizcilik
 HDR Denizcilik
 AYNACI Denizcilik
 YAĞCI Denizcilik
 DENAL Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim