İş vaadiyle dolandırıldılar
Ankara'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda işe yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine bakanlıklarda işe alma vaadiyle vatandaşları dolandırdığı iddia edilen M.Ç'yi gözaltına aldı.
M.Ç'nin, iddiaya göre C.I, A.A. ve A.E'ye, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda 7 kadro ayrıldığını ve bu kadrolarda işe yerleştirilmek için kişi başı 15 bin lira gerektiğini söylediği, C.I, A.A. ve A.E'den, peşinat olarak bir miktar para aldığı ve iş başvurusunun olumlu ya da olumsuz sonuçlandığının teyidi için bir internet adresine bakmalarını söylediği tespit edildi.
Verilen adrese ulaşmaya çalışan mağdurların, sitenin sahte olduğunu anlayınca M.Ç'den şikayetçi olduğu belirtildi.
M.Ç, çıkarıldığı Mahkemece tutuklandı.
Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz
Kurumsal Üyelerimiz
EŞMELER Tarım Ltd..
BİLGİLİ Denizcili..
GULET POINT Yacht..
DENAL Denizcilik
DOJİ Denizcilik
KOCAELİ Denizcili..
DİPMAR Gemi Kurta..
TANGO Denizcilik
SÜVARİ Gemi Kiral..
AK Denizcilik
...