Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Sürmene'de geleceğin denizcileri yetişiyor
Trabzon Valisi Abdil Celil Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesinde incelemelerde bulundu. Vali Öz’e incelemesi sırasında Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı, İlçe Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Seyhan eşlik etti.

Fakülte bünyesinde kurulan ve geleceğin denizcilerinin yetişmesinde önemli bir araç olan Simülasyon Merkezini inceleyen Vali, bir gemi kaptanının gemisini Singapur Limanı’na özellikle olumsuz hava koşullarında nasıl yanaştırması gerektiğini Simülasyon ortamında izledi. Dekan ve diğer yetkililerden bilgi aldı.



Çalışmalar hakkında dekan Kadir Seyhan’dan bilgi alan Vali Öz,
“Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültemiz 5 ayrı bölümü, modern eğitim binaları ve güçlü altyapısıyla, 40’a yakın akademik personeli ve 800’ü aşkın öğrencisiyle tam teşekküllü eğitim vermektedir. Fakültemiz ayrıca balıkçılık teknolojilerinden deniz bilimleri teknolojisine, deniz ulaştırma işletme mühendisliğinden denizcilik işletmeleri yönetimine ve gemi inşaatından gemi makineleri mühendisliğine kadar bütün alanlarda geleceğin denizcilerini yetiştirmektedir.
Okulumuz Türkiye’de en iyi eğitim veren fakültelerden birisidir. Özellikle içerisinde bulunan simülasyon ünitesinde öğrencilerimiz uygulamalı olarak teoriyi pratikle birleştirerek geleceğin denizcileri olma yolunda hızla ilerliyorlar. Bu fakültemizin yapımında ve simülasyon merkezinin oluşturulmasında ve güncellenmesinde bölge hayırseverlerimizin çok büyük katkıları vardır. Onlara da bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sürmene Deniz Bilimleri Fakültemiz bölgede geleneği, kültürü ve geçmişi olan, özellikle gemi inşası ve onarımı ile ilgili tersanenin gelişmesinde, kooperatifleşmesinde, ortak kullanım atölyesinin yapılıp işler hale gelmesinde, mevcut olan meslek yüksekokulumuzla birlikte güzel hizmetler yaparak iz bırakacak ve bölgenin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Kadir Seyhan da, fakülteye yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın valimizin fakültemizi ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Öğrencilerimize ve öğretim görevlilerimize moral kaynağı olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.



Kaynak: 61saat
Eklenme tarihi: 19.02.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 DİZMAN Denizcilik
 KONVOY Denizcilik
 INSPEKTOR Marıne ..
 AKDEN Denizcilik ..
 İMAMOĞLU Denizcil..
 EUROTRADE
 MİLENYUM Denizcil..
 ERCAN Denizcilik
 TOLGA Denizcilik ..
 LIGHTTOURS Seyaha..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim