Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
29 Mart 2024
Haber
Anket
Karamürsel'e ''Denizcilik Fakültesi'' müjdesi
Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu’nda mezuniyet töreni düzenlendi. Törende konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel için fakülte müjdesi verdi.

Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu’nda mezuniyet töreni düzenlendi. Dereköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende 543 öğrenci diplomalarını alırken, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Üçüncüsü Ali Lafcı gerçekleştirdi. Kocaeli Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof.Dr. Elşen Veli öğrencileri tebrik ederek, denizcilik sektörünün geleceğin parlak meslekleri arasında olduğunu söyledi.

FAKÜLTE MÜJDESİ VERDİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptığı konuşmada, “Sizlere bir müjdeyi de vermek istiyorum. Okulumuz 95 senesinde kuruldu ve o günden bugüne iki yıllık bir program uyguluyor. Daha sonra 2007 senesinde Barbaros Denizcilik Yüksek Okulu olarak dört yıllık bir programa geçildi. Ama asıl hedefimiz olan fakülteleşmeyi Allah nasip ederse bu yıl içerisinde gerçekleştireceğiz. Sayın hocalarımızın desteği ve katkısıyla, Sayın Bilim ve Sanayi Bakanımız Fikri Işık’ın desteğiyle, Sayın Rektörümüz ve Senatomuzun onaylamasıyla artık Barbaros Denizcilik Yüksek Okulu değil, Barbaros Denizcilik Meslek Fakültesi olarak bundan sonra ki hayatımıza devam edeceğiz. İki senelik geçiş hakkı olan öğrencilerimiz bu haklarını yeni fakültemizden yana kullanabilecektir. Bu bizim için büyük bir başarı, gelecekte Karamürsel gibi bir ilçemizde, Karamürsel Alp’in Kaptan-ı Deryanın memleketinde denizcilik fakültesinin olması benim için ayrı bir mutluluk. Sevgili gençler bundan sonraki hayatınızda başarılar dileyerek hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

ÇOK SAYIDA KATILIM

Törene, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ersin Kayahan, ,Karamürsel Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Bozdağ, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, bölüm başkanları, öğrenciler ve veliler katıldı.


Kaynak: BizimKocaeli
Eklenme tarihi: 28.05.2015




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 HALİKARNAS Denizc..
 HACI ŞABAN ZORER ..
 VENTO Deniz İşlet..
 GEMPORT A.Ş.
 RANMARİNE Denizci..
 GOKTAS Yatcilik L..
 FENER Denizcilik
 BAASE & ELSEK
 KARADENİZ Ro-Ro T..
 PASİFİK Gemi Onar..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim